vrijdag 24 maart 2017

Motip wit

MoTip Wit prijzen vergelijken. Bespaar tot wel via kiesproduct. Ruime collectie stalen en zilveren sieraden voor het hele gezin.


De spuitbus witte lak heeft een sterke hechting op verschillende soorten ondergronden, waaronder hout, metaal, glas en kunststof. Deze kleine spuitbus witte lak bevat hoogwaardige pigmenten waardoor de verf langdurig mooi van kleur blijft en een hoge.

Leverbaar in een 200ml, 400ml en 500ml spuitbus. Kwalitatief hoogwaardig spuitvet voor het behandelen van mechanische onderdelen van metaal en kunststof. Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud. Voor het behandelen van behandelde en onbehandelde ondergronden van hout, metaal. Sneldrogende lak met zeer hoge dek- en vulkracht voor professioneel gebruik.


Europa op het gebied van spuitbussen en lakstiften. Het is een sneldrogende grondlaag met een hoge dekkracht. Speciaal ontwikkeld om de originele kleur van uw auto te evenaren.

Emaillelak is bestand tegen schoonmaakmiddelen en is slijtvast en krasvast. Gratis retourneren dagen bedenktijd Snel in huis. De primer heeft een zeer hoge dek. Dit is een kwalitatief hoogwaardige, sneldrogende primer voor het voor behandelen van behandelde en onbehandelde ondergronden.


Geschikte primer als voorbehandeling voor het aflakken met alkydhars-, nitro. Een ideale afwerking voor je motorkap, deur, fietsframe of brommer. Maar natuurlijk ook zeer geschikt voor de afwerking van hout en diverse soorten kunststof. De kleur is ontwikkeld om overeen te komen met diverse originele autolakken en zeer geschikt voor het bijwerken van beschadigd plaatwerk of het spuiten van nieuwe autoonderdelen zoals spoilers. Hoogglans witte acryl autolak in 400ml spuitbus.


De lak biedt goede bescherming. Wit Spuitvet heeft een uitstekende mechanische en thermische stabiliteit en een uitstekende corrosiewerende werking. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel direct online.


Toepassingsgebied: Voor het voorbehandelen van behandelde en onbehandelde ondergronden van hout, metaal,. Wit spuitvet bevat PTFE (Polytetrafluoretheen) en voorkomt slijtage en vastklemmen. Motip Undercoating Anti Steenslag Wit 500ML.


Vormt een taaie, elastische beschermlaag tegen opspringende stenen. Bestand tegen zouten, zuren en hoge temperaturen.

Motip markeringspray wit 600ml voor het snel aanbrengen markeringen op steen, beton, asphalt en metaal. Heeft tevens een geluiddempende funktie. Klik hier voor het veiligheidsinformatieblad.


Deze spray is ook verkrijgbaar in het geel en blauw. Deel hier uw ervaring met dit product. Reviews die geen betrekking hebben op een product-ervaring, maar b. Voor vragen kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier. Motip Mat wit spuitbus 500ml koopt u bij Auto-lak.


Voordelig en snel slechts 95. Motip spuitvernis transparant hoogglans 4ml is een sneldrogende transparante lak voor decoratieve doeleinden. Welkom op de lakstift webshop!


Wij zijn gespecialiseerd in uw lakstiften, zowel in ral kleuren als autolak lakstiften.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts