woensdag 29 maart 2017

Deur verwijderen

De grootste collectie kastdeuren online! Kastonderdelen tegen lage prijzen. Een deur verwijderen zonder de muren en scharnieren te beschadigen.


Hoe u dit aanpakt leest u in dit handige stappenplan. Kwieq adviseert over de werkwijze. Houten deur uit kozijn verwijderen.

This video is unavailable. Het verwijderen kan nu hetzelfde als bij de eerste,de ovendeur iets dichtklappen en omhoog bewegen. Het derde scharnier wordt vaak gebruikt hierbij zit de flap bovenop het scharnier,meestal kunt u dit direct zien als u de deur opent.


Bij onze verbouwing hebben we een deur dichtgemaakt met gasbetonblokken. Eerst moet je het kozijn weghalen zodat je direct tussen de kale muren de blokken kan metselen. Bij ons was er ook nog een dragende muur weggehaald dus had ik aan kant een stalen balk waartussen ik de blokken kom plaatsen. Deur inbouwkoelkast niet los te schroeven van.


Verwijder vervolgens voorzichtig de bovendorpel en onderdorpel van het oude kozijn verwijderen.

Voorzichtig met het lood of DPC stroken. Alternatief is verwijderen met verfafbijtmiddel. Als echter op de meeste plaatsten de verf nog goed vastzit, kun je beter alleen een verfkrabber en schuurpapier gebruiken. Afbranden en werken met afbijtmiddel brengt namelijk veel extra werk met zich mee! Plaksel van ramen verwijderen , doe je heel makkelijk met keuken reiniger, erop spuiten even laten intrekken en dan met een glaskrabber plaksel resten verwijderen.


Daarna als alles verwijderd is wel even ramen wassen en de ramen zijn weer helemaal schoon. Het beste is om tijdens het verwijderen van de stickers voorzichtig te werk te gaan en zelf goed te kijken of toch de ondergrond op een verborgen zwakke plek niet meekomt. Na het verwijderen van de stickers kunnen lijmresten achter blijven. Verwijder meerdere krassen met een speciale set voor het verwijderen van krassen uit roestvrij staal.


Van de binnenzijde van een deur kun je dan zelf eerst het deurschild verwijderen door alle bouten ervan los te schroeven (zie figuur A). Daarna kun je deze losse cilinder (zonder sleutel) echter nog steeds niet uit de deur verwijderen (of de deur openmaken). Hoi, Uit mijn oude slaapkamer heb ik de spiegeldeur bewaard. Nu zou ik graag deze spiegel ergens anders willen plakken. Hoe krijg ik da spiegel van de deur zonder.


Plakband resten verwijder je eenvoudig van gladde oppervlakken, zoals glas, deuren en gelakte oppervlakken. Neem een doek en doe hier een ruime hoeveelheid schoonmaakazijn op. Vervolgens kun je de resten zo van het raam wrijven.


Ook worden nagellakremover, lampenolie en spiritus door onze leden genoemd om de resten te verwijderen.

Niet dragende muur verwijderen. Het laten verwijderen van een niet dragende muur kost ongeveer € 1. Het inhuren van een constructeur en de daarbij behorende bouwtekeningen en berekeningen kost ongeveer tussen de € 50- en € 75-. U mag het slot en de deurschilden helemaal laten zitten. Het enige wat u nodig heeft is een schroevendraaier.


De profielcilinder zit slechts met schroef vast in het slot. Deze schroef zit onder de nachtschoot, zie instructievideo, en moet u helemaal verwijderen. Steek nu de sleutel in het cilinderslot en draai deze iets naar links of naar rechts.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts