vrijdag 10 maart 2017

Glasfolie decoratie

Dé glasfolie specialist van Nederland. Een Offerte aan via het Formulier. Koop nu en verfraaien van uw huis! Ruim assortiment online bestellen! Transformeer je Huis met onze grote selectie aan accessoires.


Raamfolie kopen als decoratie in huis. Bij Praxis kun je terecht voor een ruim assortiment aan decoratieve raamfolie met bijzondere prints en motieven. Wij zijn dé raamfolie webshop in Nederland. Bekijk ons ruime assortiment en bestel voordelig online!


Vandaag besteld = morgen in huis. Andere raamfolie: alternatieven voor glasfolie. Is een ander product misschien toch een betere oplossing voor jouw situatie?


De zonwerende glasfolies en de veiligheidsfolies zijn glashelder. Matte glasfolies zoals de anti-inkijkfolie, zandstraal folie en decoratie folie zijn niet doorzichtig. Je kunt er normaal door naar buiten kijken. Anti-inkijkfolie of zandstraal folie zien er net zo uit als matglas of gezandstraald glas. De transparantie en het ontwerp van glasfolie is volledig zelf te bepalen.


Gebruik glasdecoratie zodat de openheid van een organisatie behouden blijft. Creëer nieuwe ruimten door glazen scheidingswanden te laten beplakken met decoratiefolie. Straal professionaliteit uit met glasfolies in een herkenbare huisstijl.


Kantoor of wachtruimte kunt u makkelijk met bubble free full colour raam decoratie (raamfolie, glasfolie , raamsticker) een geheel andere uitstraling geven. Etalage, winkel of pui is snel en makkelijk van full colour raamfolie te voorzien. U kunt het allemaal zelf online ontwerpen, bestellen en kopen. U kiest zelf een motief waardoor u met de raamdecoratie een unieke sfeer creëert die past bij uw smaak en wensen.


Alle raamfolie is afwasbaar en sommige soorten weren de zon, versterken het glas en verminderen de inkijk. Wil je glasfolie of plakfolie kopen? Bekijk dan in de webshop onze volledige collectie en bestel direct jouw favoriet. Of kom langs in een van de vele bouwmarkten bij jou in de buurt. Bij KARWEI vind je statische raamfolie, glasfolie , zelfklevende folie en plakfolie voor meubelen altijd voor een aantrekkelijke prijs.


Glasfolie decoratie

Doordat wij beschikken over een hoogwaardige glasfolie snijmachine en een kleurenprinter zijn wij in staat om de folie voor uw ramen op ieder gewenst formaat te snijden. Daarnaast kunt u bij ons uw eigen raamfolie of raamstickers ontwerpen! Denk bijvoorbeeld aan decoratiefolie met uw bedrijfslogo of een andere afbeelding. De een praat over raamfolie, de ander over glasfolie. Welke van deze twee termen je gebruikt, maakt niets uit.


We praten in beide gevallen precies over hetzelfde. Waar wel verschil in zit is de manier van aanbrengen. Er zijn namelijk twee soorten glasfolies waaruit je moet kiezen en dat is zelfklevend of statisch. De laatste decoratie trends. De grootste keuze auto raamfolie.


Bestel nú eenvoudig op beslist. Verhoog uw zichtbaarheid of verrijk uw uitstraling met onze decoratie glasfolie. Het leuke van decoratie folei is dat je je fantasie de vrije lop kunt laten.


Onder decoratie valt eigenlijk alles wat je kunt doen om een ruimte op te vrolijken of aan te kleden. De mogelijkheden zijn eindeloos. Je logo kan gebruikt worden.


Ontwerp uw eigen unieke raamfolie. In uw eigen stijl, op de juiste maat. Glasfolie is een verzamelnaam voor raamfolie met diverse mogelijkheden. Zo kunnen wij raamfolie bedrukken of hieruit elementen contour snijden. Met onze online ontwerper.


Denk hierbij aan bijvoorbeeld het uitsnijden van uw logo of bedrijfsnaam. Montageset blokken decoratie folie lijnen mat wit zilver 1. Het glasfolie is erg leuk om te gebruiken als raamdecoratie. Vooral de folie met print zorgt voor een leuke, sfeervolle uitstraling die je zowel van binnen als van buiten kunt zien. Zo gebruik je je raamdecoratiefolie dus niet alleen als anti-inkijk, maar ook als decoratie van je woning.


Glasfolie decoratie

Plak de folie op alle ruiten in huis. Plak het folie bijvoorbeeld ook op de ramen in deuren of als decoratie op een spiegel. Het is gemakkelijk aan te brengen omdat het statisch is. Op WindowDeco kunt u makkelijk en snel uw eigen unieke exclusieve raamfolie ( glasfolie ) ontwerpen en kopen met behulp van onze online ontwerper.


Tevens blinderende raamfolie, professionele glasfolie en raamfolie tegen inkijk met maximale lichtinval.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts