vrijdag 10 maart 2017

Glas in lood folie

Van zonwerende glasfolie tot decoratieve folies. Bekijk hier ons uitgebreide assortiment! Dé glasfolie specialist van Nederland. Vele soorten en alles op maat. Een Offerte aan via het Formulier.

Vind plisse gordijnen op maat het nu op Kensaq. Transformeer je Keuken met onze grote selectie aan accessoires. Bestel je Glasfolie online. Glasinlood folie … onze exclusieve raamdecoratie. Geen standaard folie zoals bij de bouwmarkt.


Bij ons kan je op maat en kleur bestellen, en met onze tekenservice ben je verzekerd van een exclusief ontwerp. Beide soorten bestaan uit een groot aantal verschillende motieven.

De statische glas in lood plakfolie is een aantal keren opnieuw te gebruiken, de zelfklevende folie wordt permanent aangebracht. Glas in loodraam folie voor grote en kleine ramen. Het glas in loodraam folie is al verkrijgbaar vanaf centimeter.


Dat is ideaal want stel dat je alleen een glas - in-lood -raampje in het toilet wilt creëren, dan hoef je niet meteen een hele rol glasfolie van meter aan te schaffen. Met een mesje of schaar kun je het glas-in-lood folie op de. Uw raam of glas gedecoreerd in een handomdraai.


Niet op rol, maar per stuk. Op maat te snijden naar gewenst formaat, zodat ze passend zijn voor bestaande ramen. Hieronder kunt u kiezen uit vierkante, ronde of rechthoekige glas in lood stickers. Statisch hechtende raamfolie met glas in lood motief. Eenvoudig aan te brengen, tegen inkijk, lichtdoorlaten Uv-werend en vanaf 10cm te bestellen in onze webshop.


Plak raamfolie, de naam zegt het al, plák je echt op het raam. Dit is ook de soort folie die ik destijds gebruikte toen ik onze ramen voor het eerst een glas - in-lood look probeerde te geven. Het lastige aan deze soort raamfolie vond ik dat je kansen om de raamfolie goed op te plakken beperkt zijn.


Deze folies zijn standaard voorhande met de keus uit een beperkt aantal typen en.

De raamfolie van Patifix is zelfklevend en kan daarom eenvoudig aan een raam worden bevestigd. De afmetingen bedragen x 1Cm. Dun bladlood is zeer eenvoudig te bewerken en op maat te snijden met een mes of zelfs te knippen met een schaar. Vandaag bestel morgen in huis.


Shop nú eenvoudig en snel op beslist. In ons assortiment vind je een grote collectie glas in lood folie. Mooi raamfolie met gele mozaiek ramen en rozen, een ontwerp van Mondriaan, een print met ruitjes in smaragd groen en paars. Het meeste glas-in-lood-folie is centimeter breed.


Raamfolie met een glas in lood print koopt u voordelig online bij raamfolie-online. Wil je glasfolie of plakfolie kopen? Of kom langs in een van de vele bouwmarkten bij jou in de buurt.


Bij KARWEI vind je statische raamfolie, glasfolie, zelfklevende folie en plakfolie voor meubelen altijd voor een aantrekkelijke prijs.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts