maandag 13 maart 2017

Leeuwen behang

Bekijk gehele fotobehang collectie. Steden, dieren, bloemen en meer. Of bezoek één van onze winkels.


Behang naar jouw wens Op zoek naar een mooie kleur of hip dessin voor op de muur, kies dan voor behang. Of kies eens voor een persoonlijke foto op de muur.

Bestaan er kinderen die niet van katten houden? Deze harige, aanhankelijke en soms afstandelijke dieren die het huishouden domineren, die wereldwijd de harten stelen en hoofden op hol Lees meer brengen van kattenliefhebbers. De Photowall serie behang toont deze beweeglijke dieren in veel verschillende stijlen. Gemaakt van stevig en krasvast materiaal. Kies hieronder jouw gewenste afbeelding en laat jouw uniek behang geheel op maat maken.


Standaard leveren wij behang met rondom 5cm marge. Het overige materiaal is eenvoudig met een scherp mes weg te snijden. Advies op maat voor het juiste Leeuwen behang.

Dat doen we het allerliefst! Fotobehang heeft een grote invloed op de sfeer in een ruimte. Wil jij een advies op maat? Neem dan contact met ons op.


Geïnteresseerd in ons naadloze leeuwen fotobehang? Vliesbehang zet niet uit wanneer het in aanraking komt met lijm. Bij papier heeft u een plaktafel nodig, bij vlies niet. Behang in zwart-wit tonen geven de kamer een gedurfde uitstraling en tegelijkertijd warmte.


De manen van de leeuw geeft dit mooie dier een imposant uiterlijk. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Niet-geweven behang is geschikt voor lijm.


Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Het behang kan in elke ruimte worden opgehangen, zelfs in. Vergelijk prijzen en bestel!


Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken.

Fleur het thuis op met uniek, hoogwaardig fotobehang van Photowall. De bezorging is altijd snel en gratis. Geweldig dieren fotobehang van leeuwen die je kunt aanbrengen in bijvoorbeeld de slaapkamer waarbij je van kan genieten nadat je wakker wordt.


Makkelijk bestellen, snel in huis en goede kwaliteit behang. De schilders vonden het goed te plakken maar bij een brede baan wel met zijn tweeën nodig. Wij wilden behang in t midden van een lange wand plakken was het van belang dat er niet gesneden hoefde te worden buitenste banen.


Met het naadloos behang van PosterJunkie maak je een wand weer helemaal als nieuw. Door de dekkende blauwe achterkant van SanoTex komen de kleuren van de print extra fraai tot z’n recht en zijn de witte gedeeltes op het doek ook echt wit. Maak indruk op je kinderkamer met een stoer of vrolijk fotobehang met dieren. Papier is goedkoper dan vlies.


De grootste collectie behang direct uit voorraad leverbaar. Tot korting op actueel behang. Van steenbehang tot Acrylbehang.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts