donderdag 30 maart 2017

Cetabever bankirai olie uv

Original Olie geproduceerd door middel van COextractie. Getest door onafhankelijk laboratorium. Elke productie van Topkwaliteit. De olie voedt hardhout en verrijkt natuurlijke houtkleur en is sterk impregneren dus dringt diep in het hout.


De Bankirai olie voedt je hout van binnenuit, verrijkt de natuurlijke houtkleur en beschermt optimaal tegen vergrijzing. Het is zeer geschikt voor de bescherming van hardhouten vlonders, terrassen en schuttingen.

Toepassing: Voor in de tuin als zijdeglanzende afwerking voor onbehandeld en eerder met olie afgewerkt hout. Door het unieke UV Neutralising System TM wordt hardthout extra beschermd tegen schadelijke effecten van UV licht. Hierdoor is hardhout 2x langer beschermd dan met normale oliƫn. Geschikt op zowel onbehandeld als reeds met olie behandeld hout. Kleurselectie Klik op de kleur voor het verschil in transparante lagen op hout.


Klus artikelen voor lage prijzen. Bestel al je klus artikelen online. VERPAKKING: 750cc (liter) LEVERTIJD: In voorraad. Cetabever terrasolie bankirai uv proof kleurloos 2.

CetaBever Terras Olie Bankirai UV -Proof. Deze pagina toont bankirai folder aanbiedingen op trefwoord. Terrasolie Bankirai is sterk impregnerend en verrijkt de natuurlijke kleur van het hout. Daarna de overtollige olie met een niet pluizende doek verwijderen. Voor de beste bescherming de behandeling elke tot maanden herhalen.


Door uitstekende hechting en hoge laagdikte bereikt u met minder lagen, zonder grondverf, een uitstekende dekking. Deze beits is leverbaar in veel verschillende kleuren, waaronder deze donkergroen 605. Met UV -filter dat beschermt tegen UV -straling. Nederlandse winkels overzichtelijk op een rij, waardoor u eenvoudig kunt vergelijken en de beste koopjes kunt vinden.


Beschermt tegen UV en vertraagt glansverval. Deze duurzame en vochtwerende beits is geschikt voor het gronden, voorlakken en aflakken van kwalitatief hout in de tuin. Let op: liter en kan in iedere kleur worden gemaakt!


Een natuurlijke, zijdematte olie versterkt met extra UV filter speciaal ontwikkeld voor periodiek onderhoud van je schutting, terras of vlonder. TERRASOLIE BANGKIRAI UV PROOF cetabever vlonder- terrasolie bankirai uv proof is een blanke, extra duurzame olie voor het behandelen van onbehandelde of eerder met olie behandelde hardhouten vlonders, terrassen en schuttingen. Verfgroothandel voor bedrijf en particulier.


Geen artikelen in winkelwagen. Klik hier voor meer details over dit product € 65. Deze olie voedt hardhout en verrijkt de natuurlijke houtkleur.

Op zoek naar handige cetabever terrasolie bankirai klusspullen? Vind de voordeligste en beste cetabever terrasolie bankirai producten op VERGELIJK. Navigatie This is a placeholder.


Met uitstekend UV -filter dat beschermt tegen UV -straling.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts