vrijdag 3 maart 2017

Behang luxe uitstraling

Altijd de beste kwaliteit en persoonlijke service, bezoek één van onze winkels. Boek het Hotel Luxer , Amsterdam. Reserveer online, laagste prijzen. Geef uw muren een bijzondere en luxe uitstraling met dit exclusieve vacht- en croco behang ! Naast luxe woonaccessoires en meubels leveren wij ook stijlvolle wandbekleding.


Wij zijn gespecialiseerd in dit exclusieve designers behang zoals dierenhuid print, croco behang , vacht motief, leer en blad- en plant patronen, 3-D patronen behang.

Deze levendige kleur staat symbool voor welzijn, evenwicht en harmonie. Door de associatie met de kostbare edelstenen, straalt deze kleur een luxe uit. Een luxe gevoel dat je in huis kunt halen door bijvoorbeeld een wand in je woon- of slaapkamer te behangen met een groen behang. In onze collectie hebben we verschillende soorten. Zowel behang van echt leer, van bijvoorbeeld Alphenberg.


Maar ook hele mooie faux leder behangen. Dit is behangpapier met een leder- of dierenhuid structuur. Onze collectie is zeer divers.


Denk aan je woon- of badkamer, die je zo voorziet van een chique uitstraling.

Maar zelfs als gevelbekleding zijn ze prima toe te passen! Combineer luxe materialen met tussen-in-kleuren ‘Kleed je muren aan, met een mooie verf of behang. Tussen-in-kleuren geven een luxe uitstraling.


Niet alleen voor een natuurlijke look in je kamer zit je met kurk goe ook kan je wanden er een uitzonderlijk luxe uitstraling mee geven. Dat zie je bijvoorbeeld het kurkbehang in de Eclat-collectie van de unieke behangkunstenaars van Élitis uit Frankrijk. Dit bijzondere kurk behang is handgemaakt, en leverbaar in prachtige aarde- en steentinten.


Door het gebruik van verschillende druktechnieken krijgt de Origin wandbekleding een adembenemende uitstraling. De traditionele lijmdruk methode voorziet het behang van een mat en natuurlijk uiterlijk. De basis van elegante zijdedruk is de ambachtelijk aangebrachte verflaag die het product het gevoel en uiterlijk van natuurlijke zijde geeft.


Elitis behang voor een luxe uitstraling. Exclusief behang van Franse makelaardij, waarbij we samen met u de sfeer bepalen in uw woning! Wat glans al niet kan doen… De koperachtige gloed van de sprei, de lamp en het tafeltje geven een rijke uitstraling.


Het luxe effect wordt nog eens versterkt door de achterwand die bekleed is met een jacquard-achtig behang en het gele beddengoe dat in combinatie met zachtroze bijna goud lijkt. Exclusieve behangcollecties met vervaardigd met bijzondere texturen, oog voor detail, luxe materiaalsoorten en bijzondere technieken. Omexco met een natuurlijke uitstraling gemaakt van materialen zoals hout, stofsoorten, rieten en bamboes.


Voor een bijzonder warme uitstraling. Tot korting op uw Hotel! Effen kleuren kunnen een subtiele maar luxe uitstraling hebben.

Ze geven warmte en textuur aan een interieur. Wanneer je je behang kiest, denk dan ook gelijk. Metallic Behang Heeft u interieur wat extra glans nodig?


Met onze metallic behang collectie zit u goed! De uitgebreide collectie metallics geven een luxe uitstraling aan uw interieur. Of het nu gou zilver, koper of een metaalfinish is: bij ons bent u aan het goede adres voor het meest luxueuze metallic behang.


Stuk voor stuk kunstwerken op zich, en elk met hun specifieke luxe uitstraling. Wij tonen hier slechts een kleine selectie van de zeer uitgebreide collectie. Luxe : een luxe sfeer creëer je automatisch met een eigen foto op naadloos fotobehang, het product voor een luxe uitstraling in je badkamer.


Waterafstotend behang , ideaal voor de badkamer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts