vrijdag 3 maart 2017

Passe partout karton ikea

U krijgt direct een bevestiging. Makkelijk, snel en veilig boeken! Uw boeking direct bevestigd! Snel en veilig online boeken. Lees echte reviews en boek nu! Snel, eenvoudig, gemakkelijk.

Reserveer online, laagste prijzen. Shop nĂș eenvoudig en snel op beslist. Geef je huis meer persoonlijkheid met onze muurstickers, collagelijsten, posters en kunstkaarten.


Voor al je losse foto’s hebben we mooie fotolijsten. Ik ben op zoek naar passe - partout vellen. Bij PP Winkel kun je jouw eigen passepartout op maat bestellen. Snijden tot 1mm nauwkeurig.


Mooi stevig karton , mooi zwart en exact op maat.

U kunt kiezen uit de kleuren room, wit of zwart. Door je object te omlijsten met een passe - partout springt het werk er meer uit en valt deze beter op. Je kan ook kiezen voor een fotolijst die geleverd wordt inclusief passe - partout.


Om uw foto een geweldige uitstraling te geven, kiest u voor een passe - partout. In onze webshop maken wij het u makkelijk. Passe partout online bestellen. Het online bestellen van een passe partout op maat, kunt u eenvoudig via onze website doen.


Door een passe partout online te bestellen, bent u verzekerd van een passe - partout op maat en bij. Een passe - partout is een lijst gebruikt ter omlijsting van je schilderij of foto. KONINKLIJKE MOORMAN KARTON : DESKUNDIG ADVISEUR, VEELZIJDIG LEVERANCIER.


Moorman is een grote en zeer ervaren leverancier van passepartout- en museumkarton met een continu groeiende kring van afnemers in zowel West Europa, als in Oost Europa, het Midden Oosten, het Verre Oosten, Afrika, Zuid Amerika en de Verenigde Staten. Ik snij mijn passe - partout zelf uit het daarvoor bestemde karton van Canson met een speciaal daarvoor ontworpen lat. Na een beetje oefenen kan je dit op enkele minuten klaren.


Ik kan je geen winkels opgeven van uit uw regio maar kijk is bij grafische winkels in de goudengids. Tot slot is een passe - partout ook de stabilisatie van het kunstwerk - zogenoemde pseudo- passe - partouts , die bijvoorbeeld worden meegeleverd bij fotolijsten zonder lijst, bieden deze functie niet. Hoogwaardige afbeeldingen moeten in elk geval in museumkwaliteit ingelijst worden.


Zolang u de liniaal niet verschuift, kunt u net zo vaak snijden als u wilt.

Telkens een beetje dieper totdat u door het karton heen bent. Als de eerste snede is gelukt, draait u het karton een kwartslag en herhaalt u het snijden. Na drie keer draaien moet het gelukt zijn. Uw zelfgemaakte passe - partout is klaar!


Dit karton is een speciale soort en is van hoge kwaliteit. Voor kunstwerken dient het karton zuurvrij te zijn om het kunstwerk niet aan te tasten. Doorgaans wordt wit of een lichte kleur het meest gevraag uiteraard zijn alle kleuren mogelijk, afhankelijk van wat je het beste vindt passen bij jouw foto of kunstwerk. Zit uw gewenste maat passe partout niet tussen de standaard maten? Met onze high-tech computergestuurde passe - partout -snijder kunnen we eenvoudig alle soorten gewenste passe partouts op maat maken.


Bij Zelfinlijsten kunt u niet alleen uw passe - partout online bestellen, maar ook fotolijsten, schilderijlijsten, ophangsystemen en nog veel meer. De passe partout in de kleur gebroken wit heeft een minder harde ondertoon dan de witte passe partout.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts