dinsdag 14 maart 2017

Glasplaat achter fornuis ikea

Bespaar tot wel via kiesproduct. Ontdek wat onze beste fornuizen zijn voor jou. Alles voor jouw huishouden. De grootste collectie fornuizen! Fornuizen tegen de laagste prijzen.

De achterwanden plaats je eenvoudig achter het fornuis of tegen de muur boven het aanrechtblad. Door deze simpele aanpassing krijgt je keuken meteen een nieuwe, frisse uitstraling. Ga voor schitterend gou natuurlijk hout of glazen panelen. Ben je er nog niet helemaal uit hoe je je keukenblad wil vormgeven?


Ga door naar de hoofdinhoud. IKEA - BESTÅ, Bovenbla glas wit, Het bovenblad beschermt het gelakte oppervlak van het BESTÅ basiselement en is eenvoudig schoon te maken. Glasplaat Achter fornuis Ikea Elegant Glasplaat Achter.

Een keukenachterwand wordt vaak toegepast achter het fornuis om het opspattende vet op te vangen. De keukenachterwand is gemaakt van gehard veiligheidsglas en is hittebestendig en makkelijk schoon te maken. Doordat er steeds meer mogelijk is met glas wordt de keukenachterwand niet alleen om zijn functionaliteit gekozen maar ook om het design. De transparante keukenachterwanden zijn leverbaar in verschillende modieuze kleuren in zowel glanzende als matte uitvoering. De maten 60x70cm en 90x70cm zijn afgestemd op de meest gangbare modulematen van keukens.


Maak je keuken compleet met onze bedekkingspanelen en sierlijsten voor de IKEA keukenkastjes of een IKEA keukenblok. Bekijk en bestel online op IKEA. Keukenglas levert en plaatst glasplaten achter het fornuis. In alle kleuren en ook met foto mogelijk.


Offerte aanvragen duurt nog geen minuut! Spatschermen voor de keuken (9Artikelen) Onze spatschermen van glas of aluminium geven een luxe uitstraling aan je keuken, achter de kookplaat of gootsteen. De gekleurde keukenachterwanden zijn leverbaar in zowel hoogglans als gematteerd glas. De maat 900x700mm is afgestemd op de meest gangbare modulemaat van keukens.


Alle glazen keukenachterwanden zijn gemaakt van gehard veiligheidsglas en daardoor hittebestendig, ideaal voor achter de kookplaat of gasfornuis! De transparante wand kan over de gehele breedte van het aanrecht of bijvoorbeeld alleen onder de afzuigkap geplaatst worden. Het glas wordt op maat gemaakt zodat het perfect in de keuken past.

Al onze glasplaten zijn van gehard veiligheidsglas en hierdoor keer sterker dan ongehard glas. Ik heb zelf ook een achterwand van gehard glas, maar dan van de ikea. Dit werkt prima en het is flexibel.


Zelf heb ik ook glas achter de kookplaat, nergens last van! Wil je dit toch niet kan je met dit systeem ook een rvs plaat nemen. In een aantal keukens heb ik de spatwand van aluminium gezien.


Vooral in en strakke, moderne keuken kan het een oplossing zijn. Ook in een landelijke keuken is deze achterwand goed te passen. In combinatie met een fornuis kan het net de goede combinatie opleveren. Als u een keuken gaat kopen is dit zeker een optie om te nemen. Rvs achterwand of rvs plaat op maat in elke maat.


Eenvoudig online bestelen en gratis levering. Bestel bij de online specialist, met Anti-fingerprint.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts