woensdag 15 maart 2017

Chakra wierook

Alle merken chakra wierook. Bestel eenvoudig en snel op beslist. Woondecoratie goedkoop online. Ruim aanbod woondecoratie. Heet u een vraag of een probleem?

Het is niet voor niets dat wierook in veel religies en culturen een belangrijke rol speelt. In de spiritualiteit wordt vaak erkend dat wierook een invloed heeft op de verschillende chakra ’s. Elk chakra heeft een invloed op bepaalde lichaamsfuncties en emoties.


De ‘chakra ’s wierook ’ werkt in op alle chakra ’s en laat volkomen ontspannen. Green tree is een topkwaliteit wierook , één stokje kan tot drie kwartier aan een stuk branden. De inhoud van de wierook is gram verdeeld over gemiddeld staafjes. Iedere chakra resoneert op een bepaalde geur of geuren.


Daar worden de Chakra Wieroken speciaal voor gemaakt.

Net als bijvoorbeeld edelstenen of essentiële oliën dat ook doen. Heerlijke backflow kegels in de kruidenmix Chakra. Wierook chakras , voor elke chakra. De hoge kwaliteit kegels hebben een brandduur van ca. Zie de instructies op de verpakking.


Chakra wierook 15gr is een heerlijke wierook geur van masala. De geur komt voort uit de natuurlijke ingrediënten die men gebruikt. Zoals kruiden, harsen en Indiase specerijen (masala). Deze wierook opent de poort tot het licht van hogere bewustzijnsniveaus.


De wierook verbindt je met je innerlijk zelf en daarmee ook met de bron. Al je chakra ’s worden liefdevol geopend door specifieke essentiële oliën en absoluuts die in deze wierook zijn verwerkt. Deze chakra wierook helpt om tijdens een meditatie jezelf af te stemmen op een specifieke chakra. Er zijn diverse interpretaties van het begrip chakra , afhankelijk van cultuurverschillen.


De geuren die in deze wierook zijn verwerkt zijn lavendel, eikenmos, hout en coumarine. Steek je cone goed aan, de bovenste moet goed gloeien voordat de rook door de onderkant goed gaat branden. Met een kaarsje aansteken gaat het beste.


Er zijn ook kant en klare chakra wierook te verkrijgen welke al zo samengesteld zijn om een bepaalde chakra te stimuleren, bijvoorbeeld wierook gemaakt door Ayurvedic Incense.

Een doosje bevat pakjes wierook , één voor elke chakra. Het Solar Plexus of zonnevlecht chakra. Dit chakra is verbonden met het element vuur en de kleur geel wat zon en power symboliseert.


De Green Tree wierook is een Indiaans op kleine schaal handgemaakte wierook merk welke wordt gekenmerkt door zijn zachte geursoorten. De geur die vrijkomt tijdens het branden van de wierook verdrijft nare geuren en geeft een kalmerend en ontspannend effect. Op de verpakking staat een uitleg van de werking van de wierook per chakra.


Het begrip Chakra of wiel stamt uit de Hindoestaanse cultuur. De wierookgeur komt voort uit de natuurlijke ingrediënten die men gebruikt zoals kruiden, harsen en Indiase specerijen (masala). Darshan wierook chakra in onze online groothandel.


Bekijk alle details en bestel ze online in onze online chinese groothandel. Goloka chakra terugstroom wierook kegels. Voor terugstroom wierook houder. Je kunt de doos openen en sluiten, en in de wanden bevinden zich twee gaatjes om het stokje netjes in te kunnen plaatsen.


Het branden van de chakra wierook stokjes zal helpen bij het balanceren van je chakras. Er is dus ruimte om een of twee stokjes tegelijk te branden. Het as wordt keurig opgevangen en de doos is bovendien voorzien van een opslag vak voor je wierook.


Tevens is het ook mogelijk de producten in onze praktijk af te halen. In dat geval berekenen wij u GEEN verzendkosten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts