maandag 6 maart 2017

Beton pigment

Passes the highest test levels. Exceptional pre-bake resistance. For Peroxide Cured Systems. De grootste vacaturesite voor de bouw.


Welkom op de site van Dolfa Betonkleurstof, de leverancier op het gebied van kleurstof voor beton. In ons rijkelijke assortiment zitten verschillende kleuren, alle pigmenten voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en zijn altijd op voorraad.

Beton kleuren door pigment toevoegen. Aan het beton wordt hierdoor door en door een kleur gegeven. Deze pigmenten zijn heel fijngemalen kleurstoffen, vaak op basis van metaaloxides. Het mixen van betonspecie is onderhevig aan veel factoren.


Hoeveel pigment moet ik toevoegen voor welke tint grijs? Maak gebruik van deep black pigment dat is berekend over het cement gewicht. Direct kant en klaar te gebruiken op de groot verpakking bundel.


Voor gekleurd beton : meng de pigmenten op voorhand met de droge kwartz in een mortelkuip of kruiwagen. Voor grote hoeveelheden: voeg de zakken pigment rechtstreeks toe in de betonmixer.

Voor kleuren van IN2-FILL-Joints (2-componenten epoxylijm): Meng de pigmenten met de A component. De toegepaste hoeveelheid kleurstoffen is veel kleiner: doorgaans tussen en van het cementgewicht. Geschikt voor oa keukenbladen, wasbakken tafelbladen, enz. Pigment om hoogwaardig beton te kleuren.


De kleurstof geeft een extreem goede vermenging met beton. Kleuren voor mortel en beton. Als we praten over pigment in beton betekent dit dus dat er in bijvoorbeeld een mix met kilo cement, 2gram zwart pigment zit. De maximale hoeveelheid pigment die wij toevoegen aan beton is. Hoe fijner het pigment in de drager verdeeld is, hoe sterker de kleurkracht.


De pigmenten die voor het kleuren van beton worden gebruikt, zijn uiterst fijne kleurstoffen, meestal op basis van metaaloxides. De dosering luistert nauw en het doormengen vergt extra mengtijd. Vind de beste selectie beton pigment fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit beton pigment voor de dutch luidspreker markt bij alibaba. In deze klustip lees je wat de juiste mengverhouding en wat het geschikte aggregaat of toevoegmiddel is voor de meest voorkomende toepassingen van beton en mortel.


In plaats van zelf je beton en mortel te mengen, zoals hieronder beschreven wordt, kan je ook kant-en-klare mengsels kopen. Als het voor te voegen is kan je mss de exacte verhoudingen aanhouden tov je staaltje (als je vb met 25kg zakken werkt). Een pigment dat vooral rode, oranje en gele golflengtes absorbeert, zal een groenblauwe kleur vertonen.


Resultaten van zoekmachines! De meeste pigmenten zijn in poedervorm maar voor sommige kleuren hebben we. Nu las ik dat je pigment toe kunt voegen voor de juiste kleur.

Blijft dat pigment kleur vast? Als je dat pigment toevoegt is het dan meteen zo dat de stof die er altijd vrij blijft komen van beton dan ook weg is en blijft? Samen kunnen we ervoor zorgen dat onze leefomgeving kleurrijker, duurzamer en veiliger wordt. Creƫer de juiste verwachting door het uitproberen van ons pigment in uw mengsel. Synthetische pigmenten worden vervaardigd van aardolie en steenkool.


Ze zijn altijd stabiel van kleur en blinken uit door hun zeer grote lichtechtheid. Deze kleurstoffen zijn heel goed te mengen met eitempera. Inderdaa pigment kan je hiervoor gebruiken.


Ik ben zelf op het moment aan het experimenteren om zelf tegels te maken, hiervoor gebruik ik ook beton met rode pigment. De bouwmarkt bij mij in de buurt had rode en zwarte pigment , maar er zal vast wel meer te vinden zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts