vrijdag 17 maart 2017

Apen behang

Bekijk gehele fotobehang collectie. Steden, dieren, bloemen en meer. Of bezoek één van onze winkels. Dit schattige apen behang zorgt voor tropical feelings in je kamer.


En nee dit is zeker niet alleen leuk voor op de kamer bij je kids. Apen en mensapen staan dichtbij de mens en hebben ons altijd blij gemaakt en ook gefascineerd met hun capriolen en grappige persoonlijkheden.

Zoals weergegeven in deze prachtige co lle Lees meer ctie fotobehang, zijn ze allemaal totaal anders. Monkey behang zorgt voor tropical feelings. En nee, dit is zeker niet alleen leuk voor op de kamer bij je kids! De ontdeugende apen op het behang vermaken zich tussen de bladeren en bomen. Haal de natuur in huis met dit spraakmakende Langur behang ARTE.


Fotobehang Apen 1 Milieu-vriendelijk Online configuratie Wij helpen je een patroon uit te kiezen! Met vliesbehang wordt behangen een fluitje van een cent: Lijm de muur in en breng het behang droog aan. Je hebt geen behangtafel nodig en zelfs jaren later is het behang ook weer eenvoudig droog te verwijderen.

Elke kinderkamer wordt in stijl gepimpt met het behang van Verwende apen. Voor de babykamer hebben wij prachtig behang in diverse designs. Dieren op behang voor kinderen en volwassenen.


Veel keuze in dierenbehang voor de kinderkamer in de vorm van behang en ook kinderranden. Ook beren en knuffelbeesten zijn er volop als behangdessin. Creëer een te gekke jungle kamer met dit schattige behang met jungle apen in mintgroen.


Ruime zorgkeuze, Scherpe premie. Je nieuwe zorgverzekeraar zegt je huidige zorgpolis op. Nog maar dagen om over te stappen. Gemaakt van stevig en krasvast materiaal.


Altijd korting op je basisverzekering. Kies hieronder jouw gewenste afbeelding en laat jouw uniek behang geheel op maat maken. Apen behang voor een echte jungle kamer. Apen op behang voor een leuk vrolijk effect.


Kies uit leuke designs met een aap in de hoofdrol voor een vrolijk en speels effect. Vliesbehang is zowel gemakkelijk aan te brengen als te verwijderen, waarbij je geen behangtafel of afstomer nodig heeft. Je brengt eenvoudig de lijm aan op de muur en het behang kan worden geplakt.

Gecombineerd met natuurlijke materialen en knuffels van wilde dieren maak je de look helemaal compleet! Afmetingen en herhaling De afmetingen zijn 0. Het motief herhaalt zich iedere cm. Online behang kopen doe je bij dé behangspecialist van Nederland en Belgie. Met behang creëer je snel je eigen thuis. Met dit behang van DUTCH WALLCOVERINGS kan je je kamer opnieuw inrichten en hem er als nieuw uit laten zien!


Dit duurzame behang heeft een uniek, modern motief en is zeer eenvoudig aan te brengen. Met dit soort behang , moet je de lijm op het behang aanbrengen. Behangexpert verkoopt alle soorten.


Raadpleeg de instructies op de achterkant van het meegeleverde label.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts