donderdag 9 maart 2017

Turkse gordijnen

Bekijk het gehele assortiment gordijnen. Of bezoek één van onze winkels. De voordeligste Gordijnen op maat. Vraag uw Gratis Kleurstalen aan.


De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis!

Design, Direct Van De Makers. Koop nu en verfraaien van uw huis! Ruim assortiment online bestellen! Dit verduisterende gordijn heeft een hoogte van 180cm en een breedte van 280cm.


Het gordijn is gemaakt van 1 Polyester. Dit maakt het mogelijk dat de plooien in dit gordijn met een koordje op de gewenste breedte kunnen worden gemaakt. Voordelige zonwering zoals zonneschermen, rolluiken, en raamdecoratie.

U vindt het bij Online zonwering. Op deze site vindt u informatie over onze uitgebreide collectie, bestaande uit ondermeer Overgordijnen, Vitrages, Glasgordijnen, Model Gordijnen ,Draperie ën, M Model, In-between,Rolgordijnen,Lamellen,J aloezieën,Vouwgordijnen,Plisse,Duo rolgordijnen, Facetlight en natuurlijk het veelzijdige Accessoires. Wij verkopen al ruim jaar onze stoffen op de Haagse Markt en sinds jaar hebben we ook een showroom in Wateringen en een eigen gordijn atelier waar wij de gordijnen op maat maken. Met gordijnen creëer je namelijk een warme, gezellige en luxe sfeer, ongeacht welke woonstijl je ook hebt.


Bij Kwantum vind je een ruime keuze aan gordijnen zoals: kant en klaar gordijnen , linnen gordijnen , vitrage en inbetweens. Ook voor overgordijnen, verduisterende gordijnen én gordijnen in alle denkbare kleuren, slaag je bij Kwantum. Transformeer je Huis met onze grote selectie aan accessoires. Alle maten en kleuren vind je eenvoudig en snel op beslist. Dit kant-en-klare gordijn met ringen is de perfecte keuze als je houdt van vrolijke, maar stijlvolle raamdecoratie.


De soft rose kleur en het mooie V-patroon geven je interieur meteen een boost! Niet enkel decoratief, maar bovendien ook heel functioneel! De stevige stof zorgt ervoor dat de warmte én koude buiten blijven. Ongeveer hiervan zijn gordijn , zijn 1 polyesterstof, en zijn gebreide stof.


Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Welkom bij Arena Gordijnen.

Wij zijn een groot- en detailhandel die gespecialiseerd is in raamdecoratie. Turkse gordijnen -producten. Bij ons wordt alles op maat gemaakt. Gordijnen , Verduisterende-en brandvertragende gordijnen , Vitrages, inbetweens, vouwgordijnen, vouwgordijn systemen en natuurlijk ook embrasses.


U kunt de gordijnen op maat of alleen de gordijnstof kopen. Naast gordijnen kunt u bij ons ook een dekbedovertrek kopen. Van banken tot openhaarden, kom kijken en laat je inspireren!


Marktplaats biedt alles voor de inrichting van je huis. Wij staan al meer dan jaar bekend om onze uitstekende kwaliteit en snelle service. Gordijnen zijn de perfecte oplossing, en ook een gemakkelijke manier om je huis snel een nieuwe uitstraling te geven. Onze kant-en-klare gordijnen en vitrages zijn er in veel materialen en stijlen, zodat je de perfecte nieuwe toevoeging aan je kamer kan kiezen.


De perfecte gordijnen gevonden?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts