dinsdag 7 maart 2017

Breda horloge

Ontdek Verborgen Schatten en Unieke Items in Meer Dan Categorieën. Cata is het online verkoopplatform voor het ongebruikelijke, onverwachte en unieke. Koop nu en bespaar geld vandaag.


Profiteer van deze aanbieding! De familie Levens begon in de jaren zeventig aan de Nieuwe Ginnekenstraat in Breda als horlogemaker een winkel, waar zowel horloges werden verkocht als ook alle service en reparaties in eigen huis werden uitgevoerd. Daarnaast kan je hier ook terecht voor reparaties.

Op de locatie van Horloge. De winkel is op deze locatie voortgezet onder de naam Horloge. Het atelier van Levens Time Center is verhuisd naar een andere locatie. Een horloge is voor vele mensen een onmisbaar sieraad waarmee je niet alleen kunt zien hoe laat het is, maar waarmee je ook een deel van je persoonlijkheid vormgeeft. Tierelantijn is al ruim twintig jaar dé toonaangevende juwelier van Breda en omstreken.


De mode wordt op de voet gevolgd en mede daarom hebben wij hebben ook de allerlaatste horloges en sieraden van gerenommeerde merken als Michael Kors, BuddhatoBuddha, Diesel, TW-steel, Boss, Fossil, Tommy Hilfiger en vele andere merken in ons assortiment. Onze eigen unieke Breda Watch. Deze strak vormgegeven horloges dragen allen de naam Breda op de wijzerplaat.


Hoewel je zou vermoeden dat dit horloge in Breda gemaakt wordt, is de waarheid heel anders.

Ze worden door een designstudio in Dallas, USA ontworpen. Wij zijn de eerste winkel in Nederland waar deze collectie verkocht wordt. With a vision anchored in timeless self-expression, BREDA aims to form collections, collaborations, and inclusive conversations—celebrating individuality and ever. Neem daar dus ook gauw een kijkje! Lekker veel dingen te koop bij Lucardi Juwelier Breda.


Er is een groot aanbod aan van alles en nog wat bij Lucardi Juwelier, van stijlvolle horloges tot sierlijke kettingen en stoere armbanden tot klassieke ringen. Voor inkoop, verkoop, restyling en taxatie. Bij House of Pertijs vindt u de mooiste, meest exclusieve horlogemerken. Alle belangrijke horlogehuizen zijn vertegenwoordigd.


Niet meer alleen in de winkel, maar nu ook online in onze webshop. Voor uw horloge reparatie kunt u terecht bij Juwelier Goudsmid Rijken. Grote kans dat de batterij moet worden vervangen. Wij kunnen de batterijtjes van vrijwel alle horloges voor u vervangen. Ook voor het verwijderen van schakels en het repareren van uw horlogebandje kunt u bij ons terecht.


Dit bedrijf is dagen per week geopend. Voor de nieuwste trends op het gebied van sieraden, horloges , tassen en accessoires moet je bij Kelie zijn. Hier wordt je als klant écht verrast door de vernieuwende.


Breda is gevestigd aan de Nieuwe Ginnekenstraat in Breda.

Breda , Eindhoven, Maastricht en Nijmegen overgenomen. De homepagina van de online webwinkel. Maak hier uw account aan zodat u onze prijzen kunt bekijken en eenvoudig online uw bestelling kunt plaatsen.


De topmodellen flirten nog altijd met de horloges van Cartier, maar Guess gaat meer en meer voor een eigen unieke look, met modellen uitgevoerd in rosé kleur staal en witte en zwarte banden, waarvan sommige modellen zelfs echte diamanten in de wijzerplaten hebben.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts