vrijdag 17 maart 2017

Congo artifort

Bestel online of kom langs! Designdeals van deze week. Twee design-stoelen uit de jaren in donkerblauw en roo ontworpen door theo ruth: de congo.


Bekijk alles met artifort congo ! Marktplaats biedt alles voor de inrichting van je huis.

Van banken tot openhaarden, kom kijken en laat je inspireren! Slechts jaar later gaf hij leiding aan het ontwikkelingsteam dat de ontwerpen van beroemde ontwerpers zoals Pierre Paulin en Geoffrey D. Harcourt RDI tot uitvoering bracht. Dit exemplaar met lage rug werd volledig gestript en van nieuw schuim voorzien. De felrode wollen stof is van Lancier. De stoel is gebaseerd op het principe van de Afrikaanse.


Fabrikant van design stoelen, design fauteuils, design banken in kleurrijke stoffen en van bekende designers zoals Pierre Paulin.

Bestaat uit twee delen, die in elkaar schuiven. Geïnspireerd op Afrikaanse boomstamstoelen. Deze Congo is geheel gerestaureerd. Voor welk(e) meubel(s) vraagt u een offerte aan? In het geval u niet weet wie de fabrikant is of wat de naam van uw meubel is, dan heeft u hier beneden de.


Prachtig door zijn eenvoudig ontwerp. Hij maakte fabuleuze ontwerpen zoals deze Congo chair. De vormgeving is gebaseerd op een Afrikaanse stoel waarbij losse delen in elkaar haken en weer los te koppelen zijn. Deze stoel was één van zijn beste ontwerpen uit die tijd.


Artifort staat voor tijdloos design. Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Als je gaat zitten lijkt het of er geen leuning is, maar als je zit, wil je er niet meer vanaf. Deze vering is uit één stalen draad gevlochten en verhoogt het comfort en duurzaamhei terwijl het productietijd bespaart.


Vraag hieronder een vrijblijvende. With the known characteristics of the Congo.

A special vintage armchair, also the backrest is inserted into the seating part. In this variant, there is a fixed base with four legs, in which the leg-free back is inserte in contrast to the more familiar Congo , where attached at the back part the front legs. Hierdoor is de stoel ook gemakkelijk uiteen te nemen en te vervoeren. Deze pin is ontdekt door Melanie Siganos. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest.


This easy chair has been completely restored. Binnen stoffering als nieuw! Deze comfortabel meubel is van af nieuw in de familie. Ik verkoop dit omdat verhuizing geen ruimte.


Spectrum Slaapbank, Martin Visser.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts