vrijdag 31 maart 2017

Gesloten aanhanger met rolluiken

Vind gesloten aanhanger als je nu zoekt. Bekijk ons gehele auto motor ssortiment online. Aangeboden is een gesloten aanhanger met twee rolluiken en achter twee deuren. De aanhanger verkeerd in nette staat en heeft begin oktober nog een beurt gehad waarbij ondermeer remkabels zijn vervangen en er vier gloednieuwe velgen met banden onder zijn gekomen.


Opbouw is 150x150x340cm binnenmaat.

Aan de achterkant vindt u meestal één of twee deuren, maar u kunt ook kiezen voor een gesloten aanhanger met laadklep voor het gemakkelijk in- en uitrijden met zware goederen. Er zijn vele varianten beschikbaar en mogelijk. Bijvoorbeeld met wielen onder of naast de bak, met een zijklep, zijdeur of rolluiken.


Hapert AL gesloten met dubbele rolluiken en achterzijde een laadklep. Ook geschikt als aanhanger voor. Traas Building Care Traas Ongediertebestrijding is vanaf nu de gelukkige eigenaar van de Hapert K-Basis gesloten aanhanger , met deze aanhangwagen kunnen ze met alle benodigde materialen bij u komen.


Koop of Verkoop gesloten - rolluik op Marktplaats.

Beschrijving gesloten aanhanger. Gesloten aanhanger met rolluiken en vakken. Speciaal gebouwd voor de Brandweer Vlissingen! Offerte aanvragen Terug naar overzicht.


Mobiel kantoor met elektriciteit. De aanhangwagen is in verschillende afmetingen en hoogtes verkrijgbaar. Voor leswagens kan er een keuze worden gemaakt voor gesloten opbouw of door opbouw met een zeil de zo genoemde huif aanhangwagen. Lesaanhangwagens met een vaste opbouw kunnen eventueel worden voorzien van een achterklep.


CityBOX Polylight met Dhollandia laadklep en RVS kisten in de wielbasis op Iveco Daily. Tevens zijn kleinere voertuigen zoals fietsen, scooters en motoren praktisch in een gesloten aanhangwagen te vervoeren. Een aanhangwagen met naar boven scharnierende kleppen aan de zijkant van de wagen is hiervoor bijzonder geschikt. Assortiment gesloten aanhangwagens.


PAK Aanhangwagens heeft een ruim assortiment gesloten aanhangwagens voor u samengesteld die wij verdeeld hebben over enkelas en tandemas modellen. Door onze gezamenlijke inkoop met een aantal partners kunnen wij een scherpe prijs garanderen van onze hoge kwaliteit gesloten aanhangers. Ook worden deze aanhangwagens met een complete inrichting gebruikt als bijvoorbeeld mobiele werkplaats.


Tevens bieden deze aanhangers u een geweldige mogelijkheid om uw reclame te plaatsen.

De wagens op alle mogelijke manieren te bouwen. Met deuren, kleppen of rolluiken , in verschillende breedtes, hoogtes en lengtes. Menu Berichten Mijn account Plaats gratis. Debon trailer met rolluik. Een gesloten aanhangwagen voorzien van een rolluik ? Geen probleem bij Nexus Aanhangers.


Op een bestaande nieuwe aanhangwagen hebben wij een rolluik gemonteer volledig zoals de klant dit voor ogen zag. In dat geval is mogelijk om een aanhanger op maat te laten bouwen. Bij PAK Aanhangwagens beschikken we namelijk over een afdeling speciaalbouw, waar vakkundige en creatieve medewerkers met jarenlange ervaring uw wensen met betrekking tot aanhangers uitwerken en vormgeven. U kunt bij ons terecht voor onder andere open aanhangwagens, gesloten aanhangwagens, aanhangers met huif, bagagewagens, kippers, autotransporters en aanhangwagen onderdelen.


Om een aanhanger te bekijken alvorens u beslist deze te kopen, bent u van harte welkom in onze ruim opgezette showroom in Kampen. De gesloten wagens van Anssems zijn standaard uitgerust met een achterklep en deksel. Hierdoor is het laden van uw gesloten wagen zeer eenvoudig en gebruiksvriendelijk.


Standaard zeer ruim uitgerust met bijvoorbeeld steunpoten, rangeergrepen en geïntegreerd bindrail in de laadbak. In de meeste gevallen ging het dan om een gesloten aanhangwagen met de wielen naast de bak. Deze klassieke uitvoering van de gesloten aanhangwagen is tegenwoordig echter ook te koop met de wielen onder de bak, als gesloten plateauwagen waarbij de breedte van de aanhanger volledig wordt benut voor de laadruimte.


De Rebel is een geheel nieuw concept onder de gesloten aanhangwagens. Deze aanhanger heeft een opbouw en vloer die geheel van polyester gemaakt is en daardoor onderhoudsarm, waterdicht en aerodynamisch. De wanden van onze gesloten aanhangwagens zijn van multiplex bekleed met een kunststof toplaag aluminium of polyester.


Modellen gesloten aanhangwagen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts