maandag 20 maart 2017

Lijsten kwantum

Lijsten in alle kleuren en materialen. Heb je veel foto’s, maar niet de ruimte om ze allemaal te laten zien? Wissellijsten zijn dan een uitkomst voor als je regelmatig van foto’s wilt wisselen. Kwantum , daar woon je beter van!


Maar je kan natuurlijk ook persoonlijke foto’s, kunstwerken of verzamelde voorwerpen inlijsten om jezelf te omringen met herinneringen en originele creaties.

Je kan kiezen uit lijsten in verschillende kleuren en maten, om je woning in één klap nóg persoonlijker te maken. Eigentijdse woonartikelen tegen de laagste prijs van Nederland. Van meubels tot vloeren en van gordijnen tot woonaccessoires. Fotolijsten zijn perfect om je interieur op te vrolijken.


Eenvoudig online bestellen. Wij hebben een groot aanbod van lijsten in verschillende formaten en materialen. Ga op zoek op ons online-shop en vind de juiste lijst voor uw project.


Beschikbaar zijn lijsten van veele exquize merken steeds met een hoog kwaliteitstandaard.

Sfeervolle fotolijst met houten lijst van een zwarte boomstam. Bestel online of kom naar één van onze winkels. Zo is er altijd wel iets wat bij je smaak past. Je eigen wanddecoratie samenstellen? Veelvuldig gebruik vindt deze om certificaten of onderscheidingen te presenteren.


Dit kader is gemaakt van hoogwaardig gehuld MDF van duurzame bebossing en is een modern, stijlvolle, dunne design. Info over kwantum fotolijsten. Resultaten van zoekmachines!


Mooie sierlijsten maken uw plafond helemaal af. Plafondlijsten, plafond plinten en rozet plafond: GAMMA heeft het. Een Baklijst is een lijst waar je een canvasdoek of fotopaneel in kan plaatsen voor een ruimtelijk en zwevende uitstraling.


Bekijk ons assortiment plafond decoratie. Een Baklijst wordt een Baklijst genoem omdat het, zoals de naam dus al zegt, een vorm van een bak heeft. Je kunt het in-te- lijsten object er als het ware inleggen en via de achterkant bevestigen met schroefjes of lijm. De baklijst is gemaakt van ayous hout en leverbaar in kleuren: blank ongelakt, wit gewassen, mat zwart, mat zwart gouden bies, en mat zwart met een zilveren bies.


Bij IKEA vind je stijlvolle en moderne lijsten voor aan de muur.

Omring je mooiste foto’s en posters met een mooie lijst en maak je huis persoonlijker. De passe-partout benadrukt de afbeelding en vereenvoudigt het inlijsten. Door afgestemde maten zijn veel combinaties mogelijk.


Een voorvertoning wordt door de computer opgebouwd uit een klein sample van de lijst. Voor de meeste lijsten met een regelmatig of egaal patroon is een heel goede voorvertoning mogelijk. Er zijn echter lijsten welke een onregelmatig patroon hebben, waardoor slechts een zo goed mogelijke benadering wordt weergegeven van een zich herhalend patroon. Maak uw fotowand af met onze hoogkwalitatieve posterlijsten en fotolijsten. Wij bieden mooie houten lijsten aan in zwart, wit en eiken, en metalen lijsten in gou zilver en koper.


Kan horizontaal of verticaal opgehangen worden. Het is namelijk wel fijn als jouw favoriete foto in de fotolijst past. Een traditionele foto heeft een standaard formaat van 10xcm. Wil je zeker weten of je foto in de lijst past, dan is het opmeten van je foto de handigste methode.


De doorzichtige voorkant is van lichtgewicht kunststof. Dit is minder breekbaar dan. Zowel standaard als op maat gemaakte lijsten voor iedere foto, schilderij of spiegel. Desondanks levert Zelfinlijsten.


Elke lijst die wij leveren is gegarandeerd van goede kwaliteit, dit omdat we iedere lijst in onze lijstenmakerij zelf voor u op ambachtelijke wijze op maat maken. De lijsten worden met een speciale koerier naar u verzonden, dit om transportschade te voorkomen. Spiegels zijn onmisbaar in je slaapkamer, badkamer en gang.


Een spiegel kopen doe je óók bij Leen Bakker.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts