dinsdag 28 maart 2017

Hexagon spiegel

Hexagon spiegel

Uitstekende service en hoge kwaliteit. De actuele levertijd is: tot werkdagen. Ruim assortiment online bestellen! Luiertaarten, speenkoorden met en zonder naam, ptmd riverdale, countryfield. Het is ook beter om de spiegel in de natte wintermaanden binnen te bewaren.


De trend van het moment is een spiegel hangend aan een metalen koord in een ronde, vierkante of hexagon -vorm. Ideaal om in het toilet op te hangen. Een leuke spiegel kan dat kleine kamertje naast functioneel, ook nog eens sfeervol maken. Moderne spiegel bestaande uit hexagonale zeshoekige spiegeltjes.


Een prachtig kunstwerk voor aan de muur die zowel horizontaal als verticaal gehangen kan worden. Deze spiegel bestaat uit minispiegels die middels de metalen behuizing met elkaar verbonden zijn. In totaal is deze grote spiegel verdeeld in kleinere spiegels. Elk spiegeltje heeft een frame dat gemaakt is van metaal met een antieke gouden finish. Goud hexagon achthoek madam stoltz ferm living zara spiegel.


Goud spiegeltje in de vorm van een achthoek 15cm twee beschikbaar, prijs per stuk merken in de titel voor. Kies dan voor de Stockholm spiegel van het merk Martens Design! De spiegel is in liefst negen verschillende maten verkr. Groothandel hexagon mirror uit Goedkope hexagon mirror Loten,.


Dan is een kleine hexagon tegel een mogelijkheid. Voor extra levendigheid en een opvallende badkamer of toilet zijn er ook mozaïektegels in hexagon formaat verkrijgbaar of tegels met een print. Op het gebied van kleuren heb je een ruime keuze aan hexagon tegels waarmee je de uitstraling van je badkamer of toilet bepaalt.


Bekijk alle kinderkrukken van alle winkels eenvoudig online. Vergelijk prijzen en bestel! Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken. Hierdoor oogt de spiegel heel bijzonder. Je hangt deze spiegel gemakkelijk op aan het metalen koord.


Hang hem bijvoorbeeld in de slaapkamer, in de woonkamer of in. Het modulaire van dit ontwerp zorgt ervoor dat er met meerdere spiegels interessante composities kunnen gemaakt worden. Op de drager uit polyurethaan zijn volledig gebiseauteerde spiegelstukken gekleefd. Deze vlakken liggen gekanteld tov. Van gang tot badkamer: een spiegel is een must-have in elk huis!


Hexagon spiegel

Niet alleen praktisch in gebruik, maar ook ideaal om een kleine ruimte groter te laten lijken. WOOOD wandspiegel Feline is, door z’n aparte zeshoekige ( hexagon ) vormgeving, een sieraad in huis. De fraaie blank houten lijst maakt deze wandspiegel veelzijdig en past in elke woonstijl. Je kunt deze wandspiegel op meerdere manieren ophangen met een punt naar beneden of hang hem horizontaal. Een sierlijke spiegel boven het dressoir in de woonkamer, een passpiegel in de hal en een plakspiegel op de deur van je slaapkamer.


En ook niet onbelangrijk: een stoere ronde spiegel in bijvoorbeeld de badkamer. Geef je interieur een boost met de juiste spiegel. Afhankelijk van constructie zijn namelijk verschillende pluggen voor de bevestiging van de spiegel nodig. Boor afhankelijk van de soort muur met boormachine of boorhamer en een steenboor de gaten in de muur, zuig het stof eruit en steek de pluggen erin. Nu kunt u de schroeven of haken in de muur bevestigen en de spiegel ophangen.


Spiegels kun je overal in huis inzetten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts