donderdag 23 maart 2017

Defa anatomisch wig zitkussen

Comfortabel en ergonomisch Defa zitkussen. Ergonomische en comfortabele zitkussens kopen. Optimale ondersteuning van uw rug. Gebruik een Defa zitkussen. Stevig en comfortabel zitkussen.


Defa anatomisch wig zitkussen

Transformeer je Huis met onze grote selectie aan accessoires. De anatomisch gevormde zitting biedt extra comfort en voorkomt het eventueel wegglijden in de stoel. Het DEFA anatomisch wig-zitkussen corrigeert de houding van de bekken en rug.


Dit anatomische wigkussen is uitermate geschikt voor gebruik in de auto maar u kunt dit kussen ook prima op een (bureau)stoel gebruiken! Het kussen is vervaardigd van voorgevormd veerkrachtig schuimrubber zitkussen. Online Kampeerwinkel met A-merken tegen bodemprijzen! Het Defa wigkussen is een anatomisch zitkussen wat zeer geschikt is voor rugpijn en rugklachten. Het wigkussen corrigeert uw zithouding en is vooral geschikt voor in autostoelen die schuin weg lopen.


Dit Defa orthopedisch zitkussen is een wigvormig kussen en heeft een licht verloop van de achterkant (cm) naar de voorkant (cm). Hierdoor ook geschikt als autostoel kussen verhoger. Altijd de laagste prijsgarantie. Defa anatomisch Wig zitkussen tot goedkoper. Binnen dagen gratis thuisbezorgd!


Alle zitkussens vind je op beslist. Bestel simpel en snel jouw tuinkussen. Dit kussen corrigeert de houding van bekken en rug. Gemaakt van voorgevormd veerkrachtig schuimrubber met afneembare wasbare hoes. Anatomisch gevormde zitting biedt extra comfort.


Defa anatomisch wig zitkussen

De uitsparing aan de achterzijde zorgt ervoor dat het stuitje vrij ligt, waardoor er plaatselijke drukverlichting ontstaat. Defa Dat oplossingen niet moeilijk hoeven te zijn bewijst Defa keer op keer. Eenvoudige doeltreffende middelen om de veiligheid en het comfort in de auto te. Autostoelkussen Defa wig model De autostoelkussen met het wigmodel van Defa voorkomt pijn in de rug, spanning in de schouders en een pijnlijk zitvlak tijdens lange autoritten.


Zitten op een orthopedisch zitkussen stimuleert een juiste houding. Wigkussen voor actief en comfortabel zitten. De lichte helling van een wigvormig kussen helpt je om een goede en natuurlijke houding aan te nemen zodat je met een rechte rug zit. Een wigkussen of rugkussen biedt een ergonomische zithouding.


De Goedkoopste in Nederland! Update je huis met de nieuwste interieurtrends en nieuwe interieurdecoraties. Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken.


Met de cookies volgen wij en derden uw internetgedrag binnen onze site. Wig - zit kussen met stuit uitsparing. Met uitsparing voor de stuit.


Defa anatomisch wig zitkussen

Je voorkomt klachten door deze zitverhoger te gebruiken bij korte of lange autoritten. Voorkomt wegglijden in de stoel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts