maandag 20 maart 2017

Babyzoo momo slaaptrainer

Alle babyspullen tegen de laagste prijzen. Slaaptrainers van alle merken op beslist. De slaapwekker heeft de vorm van een aap. Deze sluit zijn ogen tegelijkertijd met je kleine.


Stel de wektijd en het volume handmatig in. Als je wilt dat je kind doorslaapt, zet je het volume helemaal uit.

Gebruik de kinderwekker ook als nachtlampje. Deze leuke slaaptrainer van Babyzoo is leuk en makkelijk voor ieder kind. De babyzoo zorgt er voor dat u kindje in bed blijft tot de ogen van het aapje geopend zijn. Zo zal uw kindje nooit meer te vroeg uit zijn bed komen. Verkrijgbaar in het roze en groen.


Als Momo de ogen nog dicht heeft betekent dat dat ze nog moeten slapen. De Babyzoo slaaptrainer kan dan weer als wekker worden gebruikt, want het heeft ook een optie wakker gemaakt te worden met junglegeluiden. Altijd beter dan het snerpende geluid van een normale wakker.

Hoe de Babyzoo slaaptrainer te gebruiken? Voor optimaal gebruik van de Babyzoo slaaptrainer is het van belang dat je deze handleiding doorneemt. Schroef de onderkant van de slaaptrainer open en plaats drie AA Alkaline batterijen 2. Op de achterkant zie je verschillende knopjes. Momo , hier bekend als het apenlampje, officieel de babyzoo sleeptrainer is een soort wekker met een aapje waarvan de oogjes opengaan als de tijd is aangebroken dat het kindje uit bed mag. Je vertelt het kind dat het pas mag roepen of huilen als Momo wakker is en zijn oogjes open heeft.


Hoe werkt het in de praktijk? Kinderen zijn nog niet bewust van tijd dus met de Babyzoo kinderwekker kunt je je kindje dit makkelijk leren. Daarnaast kun je deze kinderwekker ook instellen op alarm dat is handig als je kinderen inmiddels de leeftijd hebben dat ze naar school gaan en op tijd op moeten staan. Zo kan de Babyzoo kinderwekker een heel kinderleven mee ideaal! BABYZOO kinderwekker slaaptrainer AAP MOMO groen apenklok.


De wekker verkeerd in nieuwstaat, echt niet veel gebruikt , maar helaas is de volumeknop weg. BabyZoo Momo prijzen vergelijken. Alle woonaccessoires vind je op beslist. Bestel simpel jouw woonaccessoires.


Het klokje is makkelijk in gebruik. Vertel je kindje dat ze mogen opstaan als de ogen van het aapje Momo open zijn.

Het alarm is gemakkelijk van tevoren in te stellen. Met de Babyzoo slaaptrainer AAP zijn al deze slaapperikelen voorgoed verleden tijd. Bij het slapen gaan vertel je je kindje dat aapje Momo gaat slapen.


Pas als aapje Momo weer haar ogen opent mag je uit bed. Het is een superleuke kinderwekker. Als je kindje wat groter is dan kun je de Babyzoo kinderwekker meer als echte wekker gebruiken, hij maakt dan op de wektijd leuke junglegeluiden. Bij kleinere kinderen zet je dit.


Bespaar tot wel via kiesproduct.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts