woensdag 8 maart 2017

Spiegel oud hout

Uitstekende service en hoge kwaliteit. Nu ook achteraf te betalen. Ruim aanbod in glas en spiegels. Alles volledig op maat gemaakt en afgestemd naar uw wens. Inspirierende Daily-Sales.


Spiegel oud hout

Bespaar tot wel via kiesproduct. Niet al het spiegelglas is geheel krasvrij, sommige spiegels hebben kleine krasjes, vooral bij de oude spiegels is die kans wat groter. Hout oud maken op manieren met MaisonMansion. Pimp je hout in een handomdraai met wasvernis van.


Vorige Artikel van Volgende. Dit artikel is op dit moment niet voorradig. Neem contact met ons op om te. Opzoek naar een oud houten spiegel in een uniek formaat? Word zeer goed verpakt en verstuurd met track en trace.


Spiegel oud hout

Oude spiegel met geslepen glas en een houten lijst. De breedte van de spiegel is 59cm, inclusief lijst 75cm. Een spiegel van oud eiken wagondelen uit eigen collectie. De spiegel is volledig gemaakt van duurzaam hout en is een. Tikamoon, Qualität zum Besten Preis.


Luiertaarten, speenkoorden met en zonder naam, ptmd riverdale, countryfield. Duurzamen houten dakkapelkozijnen voor een lage prijs en snel geleverd. Bereken wat jouw houten kozijn kost. Voor een grote stoere spiegel bent u hier op het juiste adres, spiegels van grof hout railway of een spiegel van stukken teakhout.


Bij verzending verpakken we de spiegels zeer nauwkeurig. Leuke spiegel met deurtjes. De landelijke spiegel is handgemaakt van oud hout , waardoor elke spiegel lijst.


Unieke spiegel Roots, gemaakt van oud hout afkomstig uit Indiase trucks. In de slaap- en badkamer is een spiegel essentieel, maar denk bijvoorbeeld ook aan een grote spiegel in de hal of woonkamer. Spiegels komen overal in huis van pas. Zo kun je nog snel kijken hoe je eruit ziet voor je weggaat. Daarnaast zijn spiegels mooie decoratie.


Spiegel oud hout

De lijst en vorm bepalen de uitstraling van je interieur. Hout dat is ‘gerijpt’ en gevormd door intensief gebruik en het verstrijken van de tijd. Hout , wat een verhaal vertelt en waar een ziel in staat gegroefd.


Wij geloven dat je dit hout moet vinden en koesteren. Daarom zijn wij continu op zoek naar oud hout met een rijke geschiedenis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts