donderdag 30 maart 2017

Histor clean muurverf

Bekijk specs én de beste prijzen voor Histor muurverf op Vergelijk. Specialistisch advies nodig? Royal Green Clean zakjes voor 21. Muurverf al vanaf €1online. Hartstikke leuk, maar niet op de muur.


Hardnekkige vlekken als modder, ketchup en stiften zijn makkelijk en goed te verwijderen met een nat schoonmaakdoekje. En wat uniek is, je geschilderde muur heeft na het reinigen minder kans op opglanzen dan gewone muurverf. Histor Clean muurverf wit liter is een reinigbare muurverf voor vuilgevoelige ruimtes. Hardnekkig vuil is makkelijk te verwijderen met een vochtige schoonmaakdoek, zonder dat uw muur hiervan gaat glimmen. Een ideaal product voor bijvoorbeeld keukens en kinderkamers.


Heb je een vraag over deze verf of een van onze andere producten? Kinderen met plakhandjes, huisdieren met modderpootjes en keukenprinsen en -prinsessen waar het enthousiasme vanaf spettert. Mijn man heeft met deze verf de babykamer gedaan. In een middag konden er twee lagen op, zo snel droogde het. Vervolgens was de geur van de verf ook heel snel vervlogen.


Nog geen ervaring met het reinigbare aspect maar qua kleur en kwaliteit zeker een aanrader. Dekt erg goe overal gelijk. Giet voldoende verf in een verfbak.


Doop de roller of kwast in de verf en zorg altijd voor een gelijkmatige verdeling van de muurverf op je roller met behulp van de verfbak of verdeelrooster. Verdeel de muur in denkbeeldige banen. Histor heeft de beste verf voor een perfect resultaat in de mooiste verfkleuren.


Histor clean muurverf

Bespaar tot wel via kiesproduct. Kies uit producten vanaf € 295. Verf is gemakkelijk aan te brengen, is fijn smeerbaar. Echter wel op nieuwgestucte muren twee maal aangebracht voor een glad en helder resultaat. Verf is makkelijk te reinigen en behoud zijn kleur en reinigbaarheid.


De inhoudsmaat van de emmer is liter. Histor Monodek Een witte muurverf die in laag dekt. Histor Clean reinigbare muurverf voorkomt blijvende vlekken op de muur door kinderen met plakhandjes, huisdieren met modderpootjes en keukenprinsen en -prinsessen waar het enthousiasme vanaf spettert.


Histor clean muurverf

Goed reinigbare muurverf zodat je muur langer mooi blijft. Onbewerkte muren hebben vaak een zuigende werking. Steenachtige ondergronden, zoals gips, beton en pleisterwerk, hebben nog een onregelmatige zuigkracht ook. Daarom is het verstandig om zo’n muur voor te behandelen.


Histor Perfect Base Muur Voorstrijk zorgt voor een strakker eindresultaat, zonder kleurverschil of vlekken. Histor Clean latex is een goed dekkende, matte latex die uitstekend reinigbaar is en die mat blijft na het reinigen. De verf is gemakkelijk verwerkbaar, reukarm, vochtregulerend en speciaal geschikt voor vuilgevoelige ruimtes.


Heb jij een huis waarin echt geleefd wordt, dan is deze muurverf ideaal.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts