vrijdag 5 december 2014

Bermpaal

Bijna al onze producten zijn herbruikbaar als grondstof voor nieuwe producten en ons productieafval kan steeds weer opnieuw worden gebruikt als nieuwe grondstof. Hard kunstof met een harpoenpunt, Massief kunststof van recycling kunststof en het PVC bermpaal. Een flexibele bermpaal nodig?


Wanneer er tegen deze bermpaal wordt gereden, klapt deze vanzelf weer omhoog. Tevens is deze bermpaal voorzien van twee reflectoren. Het voordeel van deze bermpaal is dat deze in het geval van een aanrijding, hierna gelijk weer terugveert in zijn oorspronkelijke vorm.

Voor plaatsing in de berm, vandaar dat dit product ook bermpaal of bermpaaltje worden genoemd. Weet er iemand waar dit type bermpaal te verkrijgen is regio Waregem - Deinze - Gent? Kunststof bermpaal vierkant ron voor vele doeleinden , optie aluminium reflectorbanden.


Deze nieuwe variant is eenvoudig te installeren en kan de standaard gebruikte harde harpoenpalen, bermschildjes en katafoot palen die vaak worden kapot gereden vervangen. Diamant-koppaal vervaardigd uit gerecycled kunstgras van te vervangen kunstgrasvelden (geen productieafval) en te gebruiken als bermpaal , afzetpaal of markeringspaal met als functie: het vergroten van de openbare veiligheid. Geeft u bij een offerteaanvraag of bestelling duidelijk aan, welk type u wenst. Dan is deze bermpaal een goede optie. Standaard heeft deze paal aan de voorzijde een rode reflector en aan de achterkant een witte.


De voorkant is bol en de achterkant is hol.

De bermpaal is gemaakt van flexibel kunststof. Soms wordt een bermpaal over het hoofd gezien, bijvoorbeeld bij het achteruit inparkeren. Aan de ene kant rood aan de andere kant wit.


Deze bermpaal kan worden aangereden en staat vanzelf weer rechtop. Bermpalen, bermpaal , reflectorpalen, harpoonpaal. Onze bermpalen zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoering 8-hoekig, diamantkop en rond. Ook is het mogelijk een afneembaar model te bestellen. Met de bermpaal - en vangrailmaaier kan het gras rond obstakels in wegbermen en onder vangrails middels een joystick vanuit de cabine van het voertuig gemaaid worden.


Hierdoor vermindert de fysieke belasting van de werknemer aanzienlijk. U wilt als wegbeheerder de verkeersveiligheid verhogen, maar loopt daarbij tegen beperkingen aan. Bijvoorbeeld op plaatsen waar aanvullende verlichtingsmaatregelen. U moet JavaScript in uw browser hebben ingeschakeld om de functionaliteit van de website te gebruiken. Slimme Bermpaal - Multi Road(LED)Sign Betrouwbaarheid dankzij de slimme bermpaal.


Onze nieuwe slimme bermpaal (opzetkap) met led verlichting op zonne-energie is voorzien van speciale laad- en energie besparende technieken en garandeerd 1 betrouwbaarheid. Gemaakt van bioplastic afkomstig uit aardappelreststromen en bermgras”, vertelt Koenders. En die paaltjes zetten wij dan weer langs de Brabantse wegen”, vult gedeputeerde en studiogast Bert Pauli aan.


Over bermen zijn er bepaalde zaken beschreven in verschillende wetten, verordeningen en besluiten. Hieronder zijn een aantal artikelen. Driehoekige bermpaal reflectoren - H 22m.

Uitvinding: zelfreinigende bermpaal. Hoe kwam u op het idee van een zelfreinigende bermpaal ? Flexibel plooibaken groen - 7x 1mm.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts