donderdag 25 december 2014

Glas beplakken met folie

Het beste uit de bioscoop als eerste thuis. Geen abonnement, betaal per film. Shop nú eenvoudig en snel op beslist. Ontdek wat onze beste glazen zijn voor een geslaagd diner.


Vandaag de dag is Wehkamp hét online warenhuis voor gezinnen. Op nieuw- en bestaand glas.

Is er een folie waardoor je wel vanuit binnen naar buiten kan kijken, maar niet van buiten naar binnen? Wij leveren zowel folies aan bedrijven als particulieren. Onze glasfolies zijn verkrijgbaar in diverse tinten, kleuren en diktes en zijn onder meer geschikt voor het beplakken van de ramen van woningen, bedrijfspanden enz. Van decoratieve folie en kleuren folie tot zonwerende en veiligheids folie. Met glasfolie versieren we het glas van ramen en deuren.


U kiest zelf een motief waardoor u met de raamdecoratie een unieke sfeer creëert die past bij uw smaak en wensen. Verwarm de Folie met een haarföhn en trekt de Folie langzaam vanuit een hoek er langzaam af. Belangrijk daarbij is dat u de Folie werkelijk langzaam verwijder zodat het grootste gedeelte van de lijm op de folie blijft zitten en niet op het glas achterblijft.


Figuurglas is een soort glas waarin een figuur gepreegd is.

Dit soort glas heeft altijd een voelbare structuur. Helaas is deze glassoort daarom niet geschikt om te beplakken met raamfolie. Goedkoopste van Nederland! Vandaag bestellen, Morgen in huis én veilig betalen met iDeal. Het risico van breuk dat je kunt lopen na het beplakken van het glas is aan jouzelf.


In de afgelopen jaar heb ik bij klanten breuk meegemaakt. Eén had het glas met folie beplakt , de ander had het petroleumstel op een tafeltje tegen de vensterbank staan (op het oog genoeg ruimte tot de ruit, maar na de breuk bleek dit niet het geval). Raamfolies die geen warmte opnemen kunnen aan de binnen zijde gemonteerd worden. Kijk altijd bij de specificatie van de betreffende raamfolie. Een spiegel: gebruik hiervoor leuke vormen, banen of een groter stuk folie.


Glazen vazen en schalen: gebruik kleine stukjes om te voorkomen dat het gaat plooien. Een deur met meerdere glazen ruitjes: creëer een heel andere uitstraling door de ruitjes te beplakken met verschillende soorten raamfolie. In veel kantoorpanden worden daarom delen van het glas beplakt met ondoorzichtig folie. Niet de mooiste oplossing en het verwijderen is vaak erg lastig. Smart Folie is de perfecte oplossing voor ruimtes die voor verschillende doeleinden worden gebruikt.


Openheid als het kan, privacy als het moet. Reflectiefolie is een raamfolie tegen de zon met een reflecterende folie laag zorgt voor een hoge warmtereflectie en een lage absorbtie van de zonnestraling. De warmteopbouw in het glas laat zich hierdoor makkelijkreduceren.


Plak het folie op het raam.

Je kunt met een bankpasje nawrijven, zodat het mooi strak wordt. Tip: Op de site van Karwei is een instructiefilmpje te zien hoe je raamfolie het beste aanbrengt. Tip: beplak je douchedeur eens met folie , zo krijg je een andere look in je badkamer. Op zoek naar meer raamfolie?


Een ander voorbeeld is het aanbrengen van folie op bijvoorbeeld beglazing met een brandwerende eigenschap. Door de folie worden de prestaties van het brandwerende glas negatief beïnvloed en voldoet de ruit niet meer aan de opgegeven brandwerende prestaties. Op brandwerend glas mag nooit een folie worden aangebracht zonder dat dit is getest. Professioneel Milky folie van Aslan. Bij Raamfolie Online kun je voordelig glasfolie met een melkglastint kopen.


Je vindt in onze collectie statisch raamfolie melkglas van dc-fix met een breedte van 45cm en je vindt in onze collectie het duurzame melkglasfolie van Aslan. Dit laatst genoemde plakplastic is verkrijgbaar in 4 en 1centimeter. Dit noemen we ook wel kozijnfolie. Het werkt hetzelfde als een voorzetraaje creëert een isolerende luchtlaag tussen het venster en de folie. Deze folie heeft een reflecterende laag die de warmte naar binnen terugkaatst.


Folie die op het glas van de ruit geplakt wordt. Bekijk ons ruime assortiment en bestel voordelig online! Wij zijn dé raamfolie webshop in Nederland.


Het glasbedrijf heeft het ander glas geplaatst als eerder in het pand is geplaatst. Dit komt nog wel eens voor bij glas dat eerder vervangen is. De folie gaat botsen met de zonwerende coating die in het glas is verwerkt.


Foto thermische ruitbreuk veroorzaakt door raamfolie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts