maandag 15 december 2014

Cetabever antraciet beits

Kwaliteit voor de laagste prijs! Van Beginner tot de Serieuze Visser. Voor de laagste prijs op Beslist. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel direct online.


Cetabever antraciet beits

Geschikt als dekkende afwerking op kaal of eerder dekkend afgewerkt hout. Cetabever Tuin Schutting Beits - Antraciet - L. GAMMA tuinbeits dekkend antraciet liter is ideaal voor het langdurig beschermen van bijvoorbeeld uw tuinhuis, schutting en pergola, ook als deze geïmpregneerd zijn. Deze glanzende, dekkende beits is een oplosmiddel houdend product en is beschikbaar in diverse dekkende en transparante kleuren.


Bij GAMMA heb je veel keuze. Ook qua kleuren hebben we een ruim aanbod aan buitenbeitsen. Zo hebben we in ons assortiment dekkende buitenbeitsen, mooie transparante beitsen en varianten in moderne grey wash tinten. Een dekkende beits dringt in het hout door, geeft langdurige bescherming en biedt de mogelijkheid het hout een ander kleurtje te geven.


Schuttingbeits is een waterafstotende beits die de schutting beschermt tegen weersinvloeden, zoals regen en zon. De beits beschermt je hout en schilderwerk al binnen uur tegen regen en vocht. Dit komt door de waterdichte afsluiting op de buitenste laag van de beits. Door uitstekende hechting en hoge laagdikte bereik je met minder lagen, zonder grondverf, een zeer duurzame bescherming en een uitstekende dekking. Het heeft een sterk impregnerende werking waardoor het diep in het hout dringt en al het houtwerk in je tuin optimaal beschermt tegen het Hollandse klimaat.


In ons assortiment hebben we zowel transparante als dekkende beits. Bij Praxis kun je kiezen uit diverse kleuren dekkende beits , bijvoorbeeld zwart, grijs of antraciet beits. Tuinhoutbeits is sterk impregnerend en voedt en beschermt uw hout langdurig tegen weersinvloeden.


Cetabever antraciet beits

Schuimrollers zijn niet geschikt omdat ze weinig beits kunnen opnemen en je dus (te) weinig laagdikte op het object aanbrengt. Dat komt de duurzaamheid van het beitssysteem niet ten. Als je met verf en een kwast aan de gang wilt gaan om het houtwerk in en rond je huis op te knappen kun je verf gebruiken, maar ook dekkende beitsen.


Het voordeel van dekkende beitsen is dat het in het hout dringt zodat het hout beter beschermt wordt. Dekkende beits kopen bij HORNBACH. CetaBever Schuttingbeits Antraciet Zijdeglans 5L is uitstekend geschikt voor het beschermen van schuttingen, als eerste laag op nieuw hout en als onderhoudslaag op behandeld hout. De beits biedt een bescherming tot jaar, is waterafstotend en vocht- en. CetaBever Tuinbeits Transparant is een tuinbeits van goede kwaliteit waar je jaren mee vooruit kunt!


Deze beits is speciaal ontwikkeld voor jarenlange bescherming van je houten schuur of tuinhuis. CetaBever Transparant Tuinhout Beits is een hoogwaardige, zijdeglanzende beits voor buitenshuis. De beits is verkrijgbaar is transparante en dekkende kleuren. Het merk levert duurzame soorten beits voor buiten.


Transparante beits beschermt het hout en toch blijft het er natuurlijk uit zien. Er zijn verschillende soorten transparante beits verkrijgbaar. Het klinkt misschien een beetje gek, maar er is ook gekleurde transparante beits.


HORNBACH biedt een groot assortiment aan transparante beits , kleurloos en met kleur. Welke roller heb kan ik het beste gebruiken voor het aanbrengen van CetaBever dekkende beitsen ?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts