dinsdag 9 december 2014

Verf roest effect

De Grootste Verfleverancier van Nederland. Bekijk ons Ruime en Voordelige online aanbod! Dé Online Verfleverancier. Wij adviseren en helpen u graag. Neem vrijblijvend contact op!


Wij hebben de Verf die u zoekt.

Van Kwasten tot Verfbakjes. Alle benodigheden voor uw klus! Shop nú eenvoudig en snel op beslist. Kies uit producten vanaf € 295.


Hiermee kun je heel eenvoudig zelf een stoere roest look aanbrengen op allerlei woonaccessoires zoals kandelaars, wandborden, schaalmodellen van auto’s, lijsten, potten, vazen, noem maar op. Op deze pagina kunt u onze roest verf bestellen. Doordat onze roest verf echte metaaldeeltjes bevat, gaat deze ook daadwerkelijk echt roesten.


De verf gaat echt roesten en is overal decoratief toepasbaar, zowel binnen als buiten.

Met liter roestverf kunt u ongeveer vierkante meter doen. Onze verf is gemaakt op waterbasis en bevat fijne metaaldeeltjes. Verkrijgbaar in de kleuren brons, ijzer, koper en messing, met een natuurlijk effect of een oxidatie. De roest - en zinkverf wordt aangebracht als een normale decoratieve verf , waarbij twee lagen worden aangebracht met een kwast, roller of spatel.


Het oppervlak wordt daarna afgewerkt door het onregelmatig bespuiten met een activator en een oxidatiemiddel, om een realistischer en natuurlijker uiterlijk te creëren. Voor dit effect wordt géén gebruik gemaakt van een chemische reactie. In maten, complete set:-max. Abbondanza Rusty Effect is een matte roestkleurige krijtverf met een poederachtige textuur.


Dit zijn, zoals gezeg geen chemische middelen. De kleur is speciaal samengesteld voor het roest effect en de verf heeft een. Goed schuren met schuurpapier 2of 3met water, tot het verkrijgen van een zeer glad oppervlak (voor een fijn effect ) of met behoud van enkele onregelmatigheden (voor een ruw effect ). De activator op het voorwerp verstuiven en laten roesten , indien mogelijk bij zachte of warme temperatuur. Na het drogen, indien nodig, opnieuw beginnen. Deze is nodig indien u onze roest verf wilt aanbrengen op een zeer gladde ondergron of op een ondergrond van metaal of plastic.


De inhoud is liter en het rendement is afhankelijk van de ondergrond en laagdikte, maar ligt op vierkante meter per liter. Oxido Roestverf is een bijzondere verf die echt gaat roesten wanneer deze geactiveerd wordt met Oxido Activator. Erg leuk decoratief effect.

De sterkte van de verf in deze roestset ligt in tussen goede muurverf en acryl grondverf. Roest - en patina effect Maak zelf een roest effect of gepatineerd metaal effect. Op de pagina Roest Effect vind je een werkbeschrijving en instructievideo om zelf een roest look te maken.


Geef uw projecten een echt roest uiterlijk! De prachtige kleurschakeringen die u met RustTique aan uw projecten kunt geven, zorgen er voor dat elk voorwerp een unieke uitstraling krijgt. De activator voor roest effect is een waterige spuitvloeistof via de spray fles op droge verf roest effect , om de oxidatie te versnellen.


Het mooiste effect wordt verkregen wanneer u dit hout eerst zwart maakt. Onze roest verf is ook geschikt voor op hout. Dit kan met onze roest effect primer.


Vervolgens brengt u de roest verf aan, en vervolgens laat u deze roesten door de roest activator aan te brengen. Deze roestverf Oxy van ’t Stilleven 1l bevat metaal deeltje die roesten. Met twee lagen heeft u al het effect van roest.


Je kunt deze roest verf zowel binnen als buiten gebruiken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts