donderdag 4 december 2014

Pip studio servies set

Happy products for happy people. Vandaag bestel morgen in huis! Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online.


Het grootste assortiment Beddengoed online voor elke leeftijd: Slaaptextiel.

Chinese pioenrozen, paradijsvogels, streepjes en ruitjes. PiP Studio -producten zijn lief, leuk en schattig. Pip Studio serviezen bij de Bijenkorf.


Het PiP Studio - servies brengt met onder andere mokken en borden een stukje vrolijkheid aan tafel! En waarom zou jij dat niet doen? Een cadeauset is ook leuk om jezelf mee te trakteren dus kies de Pip Collectie die jij leuk vindt!


Natuurlijk kan het hele gezin vervolgens mee genieten van jouw aankoop want de koffiekopjes en de theekopjes komen in sets van vier of twee.

Losse koffiemokken of een servies set met kop en schotel er is keuze. Dankzij de herkenbare, romantische prints vol vogeltjes en bloemen in de meest uitgesproken kleuren staan we allemaal in de rij voor de collectie van PiP Studio. Dat geldt zeker voor hun servies -lijn.


Gloudemans Koken en Kado biedt je verschillende serviesstukken van dit merk aan. Onderdelen van het servies. Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund.


Voor iedereen een voordeel. Pip studio servies te koop. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Zo goed als nieuw Ophalen of Verzenden. Op zoek naar artikelen van PiP Studio ? Dit zijn de kleine mokjes van het nieuwe Blushing Birds servies van Pip.


PIP STUDIO FLORAL SET GROTE MOKKEN ROZE. Kies uit 1producten vanaf € 95. Voordelige PiP Studio artikelen online.

Deze pin is ontdekt door Linda van Driel. PIP Studio servies , collecties zoals de Floral, royal, white en Spring to life verkopen wij online via onze webshop. Borden, kopjes en schalen. Dit is het nieuwe melkkannetje en suikerpot. Het servies heeft historische elementen, zoals de print met vintage bloemen, gouden details en blauw geschilderde bloesems en takken, die wat weg hebben van Delfts Blauw.


Al deze elementen samengevoegd geven een speelse en unieke uitstraling. Win een Royal Christmas servies set van PiP Studio. De tafel dekken voor een uitgebreid kerstdiner wordt dit jaar een feestje op zich.


Want je maakt kans op de Royal Christmas Edition van PiP Studio die bestaat uit stijlvol wit porselein met sierlijke gouden elementen. Gratis bezorging vanaf 20.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts