dinsdag 23 december 2014

Luxaflex kantel kiep ramen

Altijd de beste kwaliteit en persoonlijke service, bezoek één van onze winkels. Alle jaloezieën vind je op beslist. Bestel simpel jouw raamdecoratie online. Bespaar tot wel via kiesproduct. Wij hebben overzichtelijk op een rijtje gezet wat voor soort raambekleding geschikt is voor dit soort ramen.


Raamdecoratie voor Kiep - Kantel ramen ? Behalve draaikiepramen bestaan er natuurlijk ook andere ramen in afwijkende maten en vormen, van rond tot vierkant en van afgeschuind tot hellend. Ook hiervoor hebben we diverse mooie oplossingen, waarover je in deze blogpost kunt lezen. Wil je het kantel kiepraam graag kunnen openen en kantelen ? Dat is mogelijk met shutters. Shutters worden bij draai- en kiepramen namelijk op het kozijn van het raam geplaatst.


Daardoor bewegen de shutters altijd met het raam mee. Draai-kiepramen zijn tegenwoordig niet meer weg te denken bij nieuwbouwhuizen. Om het draaien en kiepen van het raam niet te belemmeren, is het belangrijk om de juiste raamdecoratie voor een draai-kiepraam te kiezen. Zo kun je het raam goed openen en blijft de raamdecoratie mooi. Wat voor gordijnen bij ramen die naar binnen opengaan?


Luxaflex kantel kiep ramen

Veel moderne woningen zijn voorzien van ramen die naar binnen opengaan, ook wel draai-kiepramen, kiep -kantelraam of kantelramen genoemd. Heb je zulke ramen in huis? Dan vraag je je wellicht af wat voor gordijnen geschikt zijn voor ramen die naar binnen opengaan. U hoeft geen gaten te boren of schroeven te gebruiken in het glas of kozijn van uw draai- en kiepraam. Wil je dat de onderlat van je rolgordijn tegen je raam aan blijft zitten wanneer je je raam open kantelt ? Ook dat kunnen wij voor je regelen.


Door gebruik te maken van zijgeleiding met een draad of zijprofielen, blijft de onderlat altijd vast zitten. Hieronder vind je hier meer informatie over. Houten jaloezieën mm met ladderband is ook een optie, u kunt kiezen uit diverse kleuren. Onze prijzen zijn inclusief BTW en transport, dus geen verborgen kosten!


De levertijd is ongeveer werkdagen. Bekijk het gehele assortiment luxaflex. Of bezoek één van onze winkels. Info over kantel kiep ramen. Resultaten van zoekmachines!


We hebben twee verschillende systemen in het assortiment: Splendid van Keje en Smartfit van Verano. Beide systemen zijn geschikt voor ieder kiepraam, dus ook voor een draai-kiepraam of kiep -kantelraam. En natuurlijk ook voor draairamen en vaste ramen , mocht je overal in huis dezelfde jaloezieën willen ophangen. Deze rolgordijnen zijn speciaal gemaakt voor alle type kiep - kantel ramen.


Deze voldoen aan alle eisen van het Politie-keurmerk. Om tocht en geluidshinder te voorkomen is het raam rondom voorzien van een Deventer kaderprofiel. Komo is een keurmerk dat de kwaliteit van bouwproducten zoals de draai kiep ramen waarborgt. Bij SKG en Komo staat of het bedrijf van je keuze een certificaat heeft bij hen.


Kies daarnaast voor ramen met het Politiekeurmerk want dan zijn ze gekeurd op duurzaamheid en inbraakwerendheid. Deze ramen kunnen op twee manieren worden geopend. Je kunt het raam helemaal naar binnen toe draaien zoals een normaal raam, of je kunt het raam van bovenaf naar binnen toe kiepen.


Het is dan belangrijk dat raamdecoratie niet in de weg hangt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts