vrijdag 26 december 2014

Duo emmer

Kunststof emmers in verschillende kleuren. Inhoud 1 en liter. Meer dan jaar ervaring. Bestel in onze webshop of vraag vrijblijvend een offerte! Morgen al in huis vanaf €1.


Afwijkende openingstijden: Om 16.

Een bijkomend voordeel van een gescheiden-pedaalemmer is dat u direct uw steentje bijdraagt aan een beter milieu. Bij een wijziging in Mijn DUO krijg je gelijk bericht. Bij het insturen van een bewijsstuk, gaan we deze eerst beoordelen. Na verwerking staat het bericht voor je klaar in Mijn DUO.


Dat duurt gemiddeld - weken. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Marktplaats kan daardoor minder goed werken.


Ideaal voor het scheiden en sorteren van je afval.

Wanneer je je wilt inzetten voor het milieu kun je kiezen voor een pedaalemmer met meerdere binnenemmers. Hiermee kun je afval scheiden. Dit zijn de zogenoemde duo pedaalemmers of trio pedaalemmers. Duo pedaalemmers worden door de meeste mensen gebruikt voor het scheiden van gft (groente-, fruit- en tuinafval) en restafval.


Met de Wesco Push Two Duo afvalemmer wordt afval scheiden een fluitje van een cent! De twee metalen emmers hebben allebei een inhoud van liter, genoeg voor een groot huishouden dus. Dankzij zijn retro uiterlijk past hij perfect in jouw keuken. Pro- Duo blog - Ontdek het nieuwste, laat je inspireren!


Nieuw: Wella Plex voor sterker haar. Een duo afvalbak, ook wel een recycler of afvalscheider genoem maakt het mogelijk je afval te scheiden in één prullenbak. Doordat er verschillende binnenemmers in de afvalemmer zitten, scheidt je het groene afval van het restafval en zo draag je bij aan een beter milieu. De bak is voorzien van twee verschillende binnen emmers , zodat het erg gemakkelijk wordt om uw afval te scheiden. De Curver duo decobin is een design product onder de afvalbakken.


Eén binnen emmer van 10L en van 18L. Naast het pedaal is de prullenbak ook voorzien van een flexibele rand in de deksel waardoor de geur niet kan ontsnappen. De curver duo decobin is voorzien van twee verschillende binnenemmers, zodat het erg gemakkelijk wordt om jouw afval te scheiden. Bijvoorbeeld in de kantoortuin of tijdens een cultureel evenement.


Naast een variant voor binnen of buiten zijn er meer mogelijkheden om een duo -afvalbak op te onderscheiden, namelijk op basis van de manier waarop de afvalbak opengaat. Met een pedaal, zelf of met sensor.

De duo afvalbak is perfect te gebruiken op kantoor, voor het scheiden van papier van regulier afval, maar hij is daarnaast ook zeer handig voor in de keuken. U kunt in de twee emmers bijvoorbeeld plastic en gft gescheiden houden van het restafval. Druk met uw voet het stevige brede pedaal in van de duo pedaalemmer om uw afval in de uitneembare emmers te werpen.


De buitenkant van de vuilnisbak heeft een speciale coating waardoor vette vingers niet zichtbaar zijn op de bak. Inloggen Mijn DUO Inloggen Mijn DUO Een lening aanvragen of verhogen kan met terugwerkende kracht, binnen hetzelfde studiejaar. Een van de meest verkochte Hailo afvalemmers is de Hailo Tandem 30L Afvalemmer. De afvalemmer bestaat uit twee aparte emmers , x liter. Dit geeft een totaal volume van liter.


Het afval scheiden werd nog nooit zo makkelijk gemaakt. De Hailo afvalemmer is makkelijk te installeren waardoor er extra snel geprofiteerd kan worden van het gebruik.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts