dinsdag 16 december 2014

International perfection

U krijgt de meest langdurige, ultra hoogglans aflak met een uitzonderlijk kleur- en glansbehoud en een uitstekende chemische bestendigheid en slijtvastheid. Daarnaast kunt u deze bootlak ook over reeds geschilderde onderdelen aanbrengen. International vraagt u om cookies te accepteren ten behoeve van de prestatie van de website, sociale media en reclame. Cookies voor sociale media en reclame van derde partijen worden gebruikt om speciale sociale-mediafuncties en persoonlijke advertenties aan te bieden.


Create a pro-like finish with this long-lasting, high-gloss topside paint. With UV filters, superb colour retention and great chemical and abrasion resistance, it has. Na droging is de Undercoat zeer goed schuurbaar. Heb je een vraag over dit product of wil je wat weten over een van onze andere producten?


Wij staan u graag te woord. Het geeft een langdurige, ultra hoogglans eindlaag en heeft een uitzonderlijk kleur- en glansbehoud. Will we get the mirror finish we want without spraying? Any input or advice would be really appreciated as we are abit scared!


Bij gebruik op staal, hout en aluminium dient International Interprotect bootprimer eerst aangebracht te worden als onderlaag. Perfection aflak is een hoogwaardige, hoogglans aflak. Bekijk het hele assortiment verf en antifouling op onze. De verbeterde formulering bevat UV-filters voor een zo lang mogelijke levensduur en kan na de juiste voorbehandeling en ontvetten met een geschikte verdunning aangebracht worden op alle houtsoorten, inclusief vettige houtsoorten zoals.


Producten getagd met international perfection. High performance 2-componenten polyurethaan aflak. Unieke UV bescherming voor langdurig kleur en glansbehoud.


International perfection

Bestel je Lakken en verven bij Werken met Merken. Kwaliteitsproducten voor een vaste lage prijs. Hij biedt een vier keer langere levensduur dan conventionele 1-component producten en valt op door een bovengemiddelde UV-bescherming. Dit komt door de verbeterde formule met een krachtige chemische harding. Daarnaast is hij chemisch bestand wat hem de perfecte jachtlak maakt.


De verf is aan te brengen met een roller of een. Een Heldere 2-componenten hoogglans polyurethaan vernis. De Chemische doorharding zorgt voor een zeer harde eindlaag en uitstekende krasbestendigheid. Its high-performance formula combines superb protection from the detrimental effects of UV.


Its abrasion resistance makes it ideal for application to decks and gunwales. It is resistant to the effects of fuel, oil, mild acids and detergents. Gebruik als een grondverf na een primer in een twee componenten systeem voor boven de waterlijn.


Droogtijd tussen de lagen is uur bij graden. Het is speciaal geformuleerd om het voor de professional en de booteigenaar mogelijk te maken een echt professionele eindafwerking op vrijboor opbouw en dek te verkrijgen. International perfection finish is een high-performance 2-componenten polyurethaan hoogglans aflak.


International perfection

A long-standing brand synonymous with innovation and collaboration, it is the preferred choice of industry leaders looking for excellence and expertise. Het is eenvoudig te verwerken en is sneldrogend.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts