donderdag 4 december 2014

Hammerite verdunnen

Klusartikelen voor de laagste prijs. Dit product is uitstekend geschikt voor het reinigen van kwasten, verwijderen van verfspatten en verdunnen van verf. Er is dus geen terpentine en een aparte kwastenreiniger meer nodig. Het werkt snel en grondig.


Dit heeft te maken met het afwijkende oplosmiddel in de metaallakken. Heb je het antwoord op je vraag niet gevonden? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!


Laat ik nou toevallig een grote pot met bijna-echt-suzuki-zwart hammerite staan, en moet ik binnenkort de neus van de soes spuiten. Weet iemand of je dat spul gewoon ken verdunnen en het dan met de verfspuit kan doen? Als je er nou eens voor zorgt dat je werkomeveing en het frame lekker warm zijn, en de verf ook, dan vloeit het echt goed.


Hammerite verdunnen

Dan kun je bij wijze van spreken met de roller aan de slag (eigen ervaring, werkt prima). Desnoods verdunnen met het voorschreven spulletje voor spuiten. Dan nog de uithardtijd twee weken schtijft de fabriek voor voordat je dit weer mag schuren om er nog een ekstra laag op aan te brengen, en de echte uithardtijd bedraagt wel vijftien weken het volgende nadeel je mag er niet met een ander soort verf overheen schilderen en dan nog een nadeel om je kwasten te reinigen of de verf te verdunnen ben je. Klus artikelen voor lage prijzen.


Bestel al je klus artikelen online. Heeft u vragen over dit product, neem dan contact op met onze klantenservice. Direct over roest zonder primer en grondverf.


Afmeting spuitkop: à mm. Overschilderbaar na uur. Gratis retourneren Gratis verzonden. Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud.


Ik kocht het om mijn motorblok te schilderen, de verf heeft elastische eigenschappen. Met een hamerslag zette de smid vroeger de structuur van metaal anders, ik meen dat Fedan veranderde in Feoid. Zo heeft verdunde acrylverf bijvoorbeeld veel overeenkomsten met aquarelverf (waterverf).


Door het acrylverf verdunnen verandert namelijk de kleur en consistentie van de verf. Daarnaast kent het verdunnen van acrylverf ook beperkingen. Hammerite is volgens mij niet overschilderbaar. Schud voor en tijdens het spuiten regelmatig het spuitpistool voor een goede verdeling van het pigment. In 2-lagen snel na elkaar spuiten.


In 3-lagen snel na elkaar spuiten. Houd een uur droogtijd aan tussen de lagen. Wij helpen u graag bij het vinden van het juiste product. HAMMERITE Metall-Schutzlack kann gestrichen oder gespritzt werden. Door de unieke formule kunnen de lakken alleen met de speciale verdunner worden verdund.


Gebruikte borstels en andere benodigdheden kunnen enkel met dit product schoongemaakt worden. Deze pagina van Brommerforum. Soms is het verstandig om verf te verdunnen. De verf trekt dan namelijk beter in de ondergrond en blijft daardoor langer zitten.


Als het gaat om een primer of een eerste laag verf is een verfverdunner sterk aan te raden. Door het verdunnen van de verf is deze soepeler aan te brengen en verloopt het schilderen vaak makkelijker. Dan bent u bij verfspecialist Macaverf.


Hammerite verdunnen

Wij zijn tot wel goedkoper dan andere DHZ-zaken in Nederland. Op een technisch info blad staat echter binnen uur een tweede laag aanbrengen anders moet er weken gewacht worden voor de tweede aangebracht mag worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts