donderdag 18 december 2014

Rituals navulling geurstokjes

Keuze uit heerlijke geuren: €195. Bekijk de nieuwe collectie van Rituals online bij de Bijenkorf. Verander alledaagse routines in mooie rituelen met onze heerlijke producten.


Hotel in Torremolinos, Costa Del Sol. Laat je huis op een natuurlijke en stijlvolle wijze heerlijk ruiken dankzij de geurstokjes uit jouw favoriete Rituals collectie.

We raden je aan om deze navulling bij elke nieuwe geur te bestellen, zodat je thuis optimaal kunt genieten van de geurbeleving. De RITUALS geurstokjes werken ongeveer drie maanden. Wanneer de parfum op is, kun je kiezen om een navulverpakking te kopen en ook is het mogelijk om losse geurstokjes te kopen. Voor de kleine ruimtes heeft RITUALS ook Mini geurstokjes ontwikkeld.


Daarnaast zijn er luxe geurstokjes om ze stijlvol te presenteren. The Ritual of Ayurveda geurstokjes navulling gaat tot wel maanden mee. Refill parfum met de heerlijke geur van Zoete Amandelolie en Indiase Roos.


Met Kersenbloesem en Rijstmelk.

Een natuurlijke en stijlvolle manier. Rituals geurstokjes happy buddha betreft een grote lege fles met originele stokjes 230ml misschien kan ik er nog iemand blij mee m. Gebruikt Ophalen of Verzenden. Geurstokjes op basis van verfrissende Eucalyptus en Rozemarijn. Ook handig om te gebruiken in een van onze Luxury Fragrance Sticks Holders.


De fles is gemaakt van recyclebaar glas die draagt bij aan een beter milieu. Bespaar tot wel via kiesproduct. Ik ben groot fan van deze geur van Rituals. Ook deze geurstokjes geven een heerlijke geur af. De verpakking ziet er daarbij mooi en stijlvol uit.


Omdat het een kleine uitvoering is, is deze alleen geschikt voor kleine ruimtes zoals een toilet. In grotere ruimtes ruik je de geur niet. De stokjes staan in een interieurparfum en geven zelf heel langzaam de geur af aan de ruimte, doordat het parfum in het hout trekt. Dit maakt geurstokjes ideaal voor ruimtes zoals de badkamer of het toilet.


Een TIP voor nog langer gebruik van de navulling geurstokjes. Maar wat je ook zou kunnen overwegen om het anders aan te pakken. U heeft de keuze uit geurstokjes van Millefiori Natural, Millefiori Via Brera, Millefiori Zona, Esteban en Alessi Homefragrances.

De heerlijke parfum wordt geabsorbeerd door de houten stokjes en vervolgens door verdamping vrijgegeven. De geurstokjes zijn eenvoudig bij te vullen door de navullingen die wij ook aanbieden. Hierbij kan het best veel kosten schelen om niet steeds nieuwe geurstokjes te halen maar over te stappen om een navulling.


Tot nu toe zijn die van Bolsius favoriet! Maar die van Rituals , die zo ontzettend vaak genoemd worden, zijn die nu echt zo veel beter? Millefiori Milano Zona navulling 250ml Oxygen is navulling voor de Zona geurstokjes van Millefiori Milano.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts