woensdag 17 december 2014

Inrichting woonkamer landelijk

Advies nodig voor uw Woonkamer? Vraag Gratis een gesprek aan bij IN. Landelijke Woonkamers online bestellen. Snelle levering en gratis retour! Geef je interieur een persoonlijke toets.


Bij ons is voor elke stijl en budget wat wils.

Bestel woonkamerinrichtingen online. Alles voor uw woonkamer bij OTTO! Maak het jezelf gemakkelijk en shop ontspannen bij OTTO. Hier vind je wat jij zoekt! Ruim assortiment woonkamer.


In de woonkamer kun je bijvoorbeeld lichte kleuren op de muren aanbrengen, afgewisseld met een andere kleur behang. Warme kleuren zoals grijs tinten met een vleugje bruin, gebroken wit, beige en zand kleuren voelen landelijk aan en versterken de sfeer. De ontspannen sfeer is vooral te danken aan de eenvoudige vormgeving van de meubelen die gemaakt werden vanuit praktisch oogpunt en met een minimum aan middelen.


Deze basisregels gelden ook voor de verdere inrichting van de kamer.

Wij hebben een zeer groot assortiment aan landelijk meubilair. Deze zijn vaak snel en voor een zeer voordelige prijs te leveren. Dus werp snel een blik op ons assortiment en dan weten wij zeker dat u zult slagen! Bekijk het bord landelijke woonkamers van corryloopik op Pinterest. Woonkamers met een mooie landelijke inrichting , gekenmerkt door voornamelijke neutrale kleuren en een rustgevende uitstraling.


Een sfeer zoals het echte landelijk wonen op het plattelan maar dan in je eigen woonkamer. Geniet van de mooie foto’s! Onze favoriete woonkamers. In veel interieurs is de woonkamer het hart van het huis en is het dus logischerwijs de gezelligste ruimte van de woning. Wij selecteerden onze favorieten, die variëren van stoer en donker over licht en sober tot klassiek en.


Naast hout kan ook baksteen een schitterend landelijk effect geven. Kies dan voor een behang met baksteenmotief in een lichte kleur. Nog mooier is het als er daadwerkelijk bakstenen in de ruimte zichtbaar zijn. Smeer er een lik lichte verf over en je hebt een prachtig decor in je woonkamer om verder mee aan de slag te gaan.


Bij een landelijk interieur kies je liever voor één grote fauteuil, in plaats van kleine exemplaren. Grote meubels horen bij een landelijk interieur, maar daar moet je wel de ruimte voor hebben. Een grote buffetkast kan erg in het oog springen, heb je een kleinere huiskamer, zet hem dan op een plaats uit het zicht als je de woonkamer in komt. Ook mooie patronen en dessins kunnen gebruikt worden om de sfeer te versterken.


Denk hierbij aan kussens met patronen, een vloerkleed of een mooie plaid voor op de bank!

Laat je door Homeinspireren! Hocker gecapitonneerd stijl Opties selecteren € 21. Bekijk meer ideeën over Interieur, Ideeën voor. In een landelijk interieur kom je helemaal tot rust en kan je heerlijk cocoonen in een sfeervolle omgeving. Afhankelijk van je persoonlijke voorkeur en budget kan je heel wat richtingen uit met een landelijke inrichting.


Sommigen houden het graag klassiek terwijl anderen dan weer houden van een modern landelijk interieur. Dat is waar ik het vandaag graag nog een keer graag over wil hebben. Een landelijke inrichting voor de woonkamer. Simpelweg omdat een landelijke inrichting zo populair is. We krijgen dan ook regelmatig de vraag van onze bezoekers, of we vaker leuke inspiratie en ideeën willen delen over de inrichting van een landelijke woonkamer.


Vaak gaat het om vrijstaande woningen of woonboerderijen, omringd door een mooie groene natuurlijke landschap. Veel bomen, bloemen en het liefst ook met water. Het landelijk wonen staat voor rust, wat uiteindelijk ook doorvertaald wordt naar een landelijk interieur. Op deze tafel kun je allerlei spulletjes zetten ter decoratie. Ook een grote houten kast past in de woonkamer van een huis met een landelijk interieur.


De vloer in de woonkamer is vaak een houten of een tegelvloer. Het pronkstuk van de woonkamer is toch wel de open haard: deze mag eigenlijk niet ontbreken in een landelijke woonstijl. De woonkamer wordt meer en meer een polyvalente ruimte waar iedereen zijn ding wil kunnen doen.


Om dit alles vlot te laten verlopen, is het belangrijk om goed na te denken over de indeling, de gebruikte kleuren en verlichting. Wil je dat jouw woonkamer voldoet aan actuele woontrends. Op deze pagina vind je alle woonkamer inspiratie en woonideeën woonkamer van Woontrendz in een overzicht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts