woensdag 31 december 2014

Cirkel op muur schilderen

Bestel een professionele vakman voor jouw klus. Kraantje plaatsen, leiding leggen. Jouw loodgietersklus zo gefixt! Gratis Offertes binnen minuten Bespaar tot op schilderskosten!


Bekijk dé Grootste Schildervergelijker van Nederland! Professionele vochtbestrijding.

Oorzaken, oplossingen en scherpe tarieven. Bind een stukje touw aan een potlood en het andere uiteinde aan de punaise, die je vervolgens in de muur prikt waar het middelpunt van je cirkel moet komen. De lengte van het touw bepaalt de buitenste diameter van je cirkel.


Teken, terwijl je het touw strak houdt, een cirkel op de muur. Vervolgens hier het stappenplan om jouw cirkel op de muur te schilderen. Bedenk eerst goed hoe groot je de cirkel wilt maken. Zo is de cirkel achter het hoofdbord bij Tatjana net iets breder zodat het hoofdbord mooi in de cirkel valt.


Vind je het leuk om te experimenteren met een makkelijk verfeffect?

Gebruik dan ons makkelijke stappenplan om een cirkel op je muur te verven. Maar het is toch best lastig om een mooie cirkel uit de losse hand te schilderen. Gelukkig gaat het met deze tip een stuk makkelijker! Een ronde cirkel op de muur vind ik erg mooi. Het is toch net weer even een beetje anders dan een hele muur in een en dezelfde kleur of een strak vierkant vlak.


Met tape of wordt het dan uiteindelijk toch maar een sticker? Want hoe kun je dat nou echt mooi doen. Dat gaf me de inspiratie voor deze blog. Want die ronde vormen staan ook prachtig op die muur van de kinderkamer!


In deze blog zie je mooie voorbeelden en praktische tips. Maar hoe schilder je nu zo’n cirkel op de muur ? En heb jij deze vakantie niet de puf om die cirkel op de muur te schilderen ? Als je meer houdt van ronde vormen, is een cirkel op de muur ook heel mooi. Wanneer je dit op de muur achter je bed schildert , wordt alle aandacht daar naar toe getrokken.


Tip: Heb je geen vaste hand? Zo zorg je ervoor dat je alsnog een nette cirkel maakt. Wil je de muur schilderen ? Kies kleuren met de kleurencirkel Stax via Pixabay.

Misschien ken je hem nog uit de tekenlessen op school: de kleurencirkel van Itten. Deze kleurencirkel is de basis voor de perfecte verfbeurt in jouw huis. Decoratie tip: cirkel op je muur Dat de cirkel de krachtigste en opvallendste vorm is kan je goed zien op deze plaatjes uit de vt wonen van mei. Let daar maar eens op , een cirkel vraagt het meeste aandacht!


De cirkel op het bovenste plaatje is geschilderd met Fine Grey van Flexa Pure. Heeft iemand een goed idee hoe we perfecte cirkels kunnen schilderen op een witte muur ? De cirkel kunnen we inderdaad tekenen met een touw en een potloo maar hoe kunnen we die perfect geschilderd opvullen met mooie randen? Alvast bedankt voor jullie advies. Shop nú eenvoudig en snel op beslist. Laat het schilderen van uw muren gebeuren door een ervaren en betaalbaar schilder.


Cirkel op de muur tekenen. Hoe doe je dit op een makkelijke manier zonder dat het uren werk kost! De kleur past perfect bij de rest van de inrichting en door de schilderijlijstjes wordt het een mooi geheel. Op de foto hieronder zie je een schattig klein gele cirkel met een plankje en een paar vaasjes in een constaterende kleur. Volg deze stappen om een cirkel op je muur te schilderen.


Een cirkel op de muur schilderen doe je zo! De honingwarme kleur heeft een ondertoon van amber en is goed te combineren met andere kleuren. Met deze tips schilder jij in stappen een super strakke cirkel op de muur ! Verf als een pro met Verflaag. Bij VT-wonen en op het interieurblog van Binti zag ik de cirkel meerdere keren voorbij komen.


Ik vond dat er zo speels uit zien, dus schilderde ik twee weken geleden een cirkel op mijn muur. Ik wil zoiets als in deze link te vinden is (sorry, het plaatje lukt niet hierbij) maar dan zonder tierlantijntjes, gewoon strak dus. Hoe ik een cirkel kan tekenen snap ik nog wel, maar wat zijn de tips om het strak te krijgen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts