vrijdag 5 december 2014

Kruidvat rustieke kaarsen

Bekijk hier de Nieuwste Producten. Vandaag bestel morgen in huis! Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online. Je nieuwe zorgverzekeraar zegt je huidige zorgpolis op.


Nog maar dagen om over te stappen.

Kruidvat , steeds verrassend altijd voordelig! Altijd korting op je basisverzekering. Steek de kaars aan en het kaarsvet zal smelten tot olie. Taboo Caresses Ardentes is gemaakt van 1 natuurlijke olie die het lichaam. Dankzij de rustieke antiek-finish en de gedraaide vormen is deze tafel zeer geliefd bij vintage-liefhebbers.


Een must-have voor iedereen die van een antieke sfeer in huis houdt. Dankzij het opvallende patina, de rustieke kleurstelling en de fraaie vintage-flair zorgt dit mooie design in iedere ruimte voor een smaakvol accent. De mooiste stompkaarsen in de beste kleuren van dit jaar.


De kaarsen zijn door en door gekleurd en geven warmte en rust.

Mooie kaarsen online bestellen. Geen kaarsen van in een dozijn. Rustieke kaarsen zijn robuust en speciaal behandeld tijdens de productie. De rustieke kaarsen zijn trendzetters in Nederland en België. Kijk bij metallic rustieke kaarsen en maak je bestelling vandaag nog compleet.


En bestel je een grootverpakking, dan ben je extra voordelig uit. Stompkaarsen zorgen voor veel sfeer in huis, maar ook buiten. Ze hebben vaak een ruwe afwerking. Daardoor worden ze ook rustieke kaarsen genoemd.


Je prikt ze op een stompkaarshouder, waardoor ze goed blijven staan. Het is ook heel leuk om ze samen op een schaal te zetten. Bij Blokker vind je een ruime collectie kaarsen voor in heel het huis.


Zet bijvoorbeeld kaarsen in de woonkamer om er elke avond warm en knus er bij te zitten. Verder kun je ook de slaapkamer inrichten met een aantal sierlijke kaarsen. Ruime zorgkeuze, Scherpe premie. Geurkaarsen, stompkaarsen of dinerkaarsen, ze maken iedere ruimte een beetje mooier. Of je nu kiest voor grote kaarsen , kleine kaarsen of waxinelichtjes, ze brengen allemaal een beetje meer rust en warmte in huis.


Kaarsen in alle soorten en maten.

Bij een led kaars heb je geen echte vlam, maar het ziet er wel uit alsof de kaars een vlam heeft. Led kaarsen werken vaak op batterijen en kan je daardoor ook eenvoudig op veel plaatsen neerzetten. Met een led kaars heb je toch de sfeer van een kaars , maar heb je ook wat meer veiligheid in huis.


Een mooi alternatief voor wat sfeer in je woonkamer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts