maandag 8 december 2014

Fotolijst 20x28

Bestel nú snel uw Lijsten. Uw Product is Altijd op Voorraad! Alle fotolijsten vind je op beslist. Kwaliteit zonder compromissen. Nu bestellen al vanaf € 195! Specialistisch advies nodig?


Fotolijst 20x28

Al onze lijsten worden gemaakt door vakkundige en ervaren lijstenmakers, die werkzaam zijn in onze eigen lijstenmakerij. Hieronder vindt u al onze fotolijsten in de maat 20xcm. Al deze lijstjes zijn dus geschikt voor een afbeelding van 20xcm.


Alle lijsten van dit formaat zijn voorzien van een standaard en ophangsysteem. Lees hiervoor de omschrijving van elk product. Alle 20xformaten zijn voorzien van helder glas. De fotolijst 20xis verkrijgbaar in vele soorten.


Fotolijst 20x28

Ga jij voor een robuuste look of is een meer subtiel zwart kunststof lijstje beter? Bekijk ons assortiment fotolijsten 20xen vind wat u zoekt. Geleverd inclusief ophanghangmateriaal en zowel staand als liggend te gebruiken.


De Henzo Jardin fotolijsten zijn te verkrijgen in drie verschillende kleuren en zijn inbegrepen met een gratis passepartout. De klassieker binnen het Henzo assortiment, de uitstraling is tijdloos en past prachtig. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Shop jouw fotolijsten makkelijk en snel op hema. Kies uit 1producten vanaf € 95.


Fotolijsten koop je eenvoudig online bij bol. Vind je baby-uitzet bij Wehkamp. GRATIS levering van uw fotolijsten , met dagen niet goed geld terug garantie. Een fotolijst 20xkoopt u zeer voordelig bij ons online. Zeer veel keuze in kleuren en materialen.


Wellicht is ietwat grotere fotolijst 20xof de iets kleinere fotolijst 20xeen betere match. Koop nu met leuke kortingen. Kunststof fotolijst , snel en simpel Clip-Systeem met gewassen glas en papieren.


Fotolijst 20x28

Wissellijst normaal glas 20xcm. Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH. Aparte fotolijst , supermooi met zijn contouren in het zwart ijzer uitgevoerd.


Leuk om te combineren met ons zwarte Outline kastje. Bij ons in de webshop kun je terecht voor diverse formaten, stijlen en kleuren. De juiste lijst voor je poster, kunstwerk, diploma of foto. En dat voor de scherpste prijs. In onze lijstenmakerij worden de lijsten met veel aandacht gemaakt door onze vakmensen.


De omranding is zwart van kleur en gemaakt van kunststof. De achterkant kan eenvoudig en snel worden verwijderd voor het plaatsen van een afbeelding. Een passepartouts fotolijst bestel je eenvoudig in onze webwinkel.


In het midden van de passepartout wordt meestal een rechthoekig vlak uitgesneden, maar deze kan ook rond of ovaal zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts