vrijdag 19 december 2014

Glazen stolp blokker

De plateau is gemaakt van hout en de stolp zelf van duurzaam en ambachtelijk gemaakt ecoglas met een groene gloed. Omdat dit product is gemaakt van ecoglas, kunnen er luchtbelletjes en oneffenheden in het glas zitten. Op werkdagen voor 22:bestel morgen in huis.


Gratis verzending vanaf €4-. Koop bij online huishoudwinkel Blokker. Vazen van de beste merken zijn verkrijgbaar bij Blokker !

Onder een glazen stolp past bijna alles! Glazen stolpen zijn verkrijgbaar in verschillende maten, van groot tot klein, dus er is altijd een passende voor wat jij tentoon wil stellen. Deze pagina toont je informatie over deze aanbieding. Decoratieve glazen stolp van helder glas met afgeronde bovenkant en een eikenhouten plateau. Presenteer uw mooiste snuisterijen onder deze transparante stolp.


Zo kun je iedere homemade lekkernij in stijl presenteren. Naast taartplateau’s kun je bij Blokker ook terecht voor andere bakspullen. Zo top je jouw appeltaart af met een flinke toef slagroom met één van onze slagroomspuiten.


Bekijk de bakspullen van Blokker op Blokker.

Je zult zien dat je met een stolp een prachtig design effect en unieke touch geeft aan je interieur. De decoratieve voorwerpen onder de stolp kan je variëren, zodat je interieur matched met het seizoen. Bij Blokker vind je een ruim assortiment aan allerlei soorten glazen. Soorten drinkglazen en glazensets Voor elke drankgelegenheid is er wel een soort glas te vinden in het assortiment van Blokker.


Deze glazen stolp uit de Cupola collectie van Leonardo heeft een eenvoudig maar stijlvol, functioneel ontwerp. Plaats de stolp over gebak, kaas, fruit of andere etenswaren. Zo blijft het voedsel van goede kwaliteit en kunnen er bijvoorbeeld geen vliegjes bij komen.


Door het glas kun je eenvoudig zien wat er onder de stolp zit, waardoor je hem. Vergelijkbare zoekopdrachten voor glazen stolp action. Glazen Stolpen koop je eenvoudig online bij bol. Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud. Of je nu een stolp zoekt als kweekklok of als decoratie, wij leveren de stolp bij je af wanneer het jou uitkomt.


Partylight glazen stolp van het merk Huismerk - Blokker is beschikbaar bij Blokker voor de prijs van €3. Met deze stolp op een houten plateau kun je op een gemakkelijke manier een gezellige sfeer creëren in huis. Zet er bijvoorbeeld een lichtsnoertje, een klein plantje of een kaars in!


Er zijn allerlei manieren om deze stolp er leuk uit te laten zien. De mooiste decoratie stolpen. Een opvallende nieuwe trend op het gebied van woondecoratie is de glazen stolp.


Deze manier van decoreren is helemaal niet nieuw, maar weer terug van weggeweest!

Kwantum, daar woon je beter van! De stolp van glas kennen we al voor het opbergen van chocoladebonbons en ander snoepgoed en etenswaren. Ook zijn glazen stolpen bekend als presentatiemiddel voor een kaas plankje. Veel goedkoper dan bij andere (woon)winkels. En met een mooie houten onderzetter.


Glazen stolp dik glas hoogte 18cm, doorsnede 13cm doorsnede onderschaaltje 15cm scherfje af aan binnenkant van de stolp.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts