woensdag 24 december 2014

Fotolijstjes aan elkaar

Uw Product is Altijd op Voorraad! Alle merken fotolijstjes aan elkaar. Ontdek ons unieke assortiment fotolijsten. Vandaag bestel morgen in huis! Maak van jouw huis jouw thuis.

Van fotolijstjes kan je er niet genoeg hebben. Deze variant bestaat uit een aantal speels vormgegeven lijstjes van MDF die aan elkaar bevestigd zitten. Vergelijk 1leuke interieurstickers uit de grootste collectie voor o. Groepeer verschillende fotolijsten aan de muur, daarbij kun je kiezen voor verschillende lijsten in dezelfde kleur of dezelfde lijsten in diverse kleuren. Verzamel er bijvoorbeeld een aantal op een pronkrek.


Je kunt ook fotolijstjes zonder foto’s gebruiken als decoratie. Kun je er geen vinden naar jouw smaak? Alle kleuren hebben een matte of zijdeglans afwerking, tenzij apart vermeld wordt dat het om hoogglans of metallic fotolijstjes gaat.

Waar het fotolijstje voor wordt gebruikt en waar het komt te staan, zijn factoren waardoor je wellicht een specifiek materiaal zou willen voor je nieuwe fotolijst. Fotolijstjes van verschillende materialen. In het uitgebreide assortiment fotolijstjes van Xenos vind je altijd wel een mooie fotolijst voor jouw meest dierbare herinneringen.


Mooie wissellijsten voor op een kastje, maar ook sierlijke fotolijsten voor aan de wand. Ben je op zoek naar een goedkoop kunststof fotolijstje ? Of ga je voor een wat chiquere lijst? Dit zijn in het oog springende constructies van of meer fotolijsten aan elkaar die een ruimtelijk effect geven.


Of wat dacht u van een Glitter foto globe voor een opvallende presentatie van uw foto’s? Een andere manier om een fotolijst collage te maken zijn de zogenaamde fotoclips met standaard. We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is.


Bezorgopties We bieden verschillende opties aan voor het bezorgen of ophalen van je bestelling. Welke opties voor jouw bestelling beschikbaar zijn, zie je bij het afronden van de bestelling. Je zou kunnen overwegen een dunne gordijnrail te halen bij de Gamma. Deze bevestigen aan het plafond (middels de meegeleverde blokjes).


Eerst thuis bewonderen, achteraf betalen!

Op die manier bevestig je hem gemakkelijk aan de muur. De lijst heeft het formaat van 15xcm. Met deze fotolijst geef je je speciale foto een mooi plaatsje. Stylingtip: hang verschillende formaten en stijlen fotolijstjes naast elkaar op en creƫer een superleuke fotomuur!


Bij ons kun je terecht voor al je gewenste houten, aluminium en kunststof fotolijsten. En als dat nog niet genoeg is bieden we ook nog eens hele gave fotoklokken aan waar ieder uur een andere foto in de spotlights wordt gezet. Lijm eerst de delen van het lijstje aan elkaar.


Gebruik klemmen en hoeken om de delen goed op hun plaats te houden. Je wilt natuurlijk dat de hoeken op de juiste manier drogen. Wanneer de lijm droog is, hamer je voorzichtig een spijker in elk van de vier hoeken om de delen goed aan elkaar vast te maken. Ik ben diezelfde week nog naar Ikea geweest om fotolijstjes te kopen en had Arjan gevraagd of hij de fotolijstjes op dezelfde manier aan de muur kon bevestigen.


Arjan had het geweldige idee om de fotolijstjes eerst aan elkaar te bevestigen, zodat ze ook echt netjes naast en onder elkaar zouden hangen. Net zoals de fotolijsten zijn ook de passe-partouts verkrijgbaar in verschillende soorten. Hierbij mag u denken aan verschillende formaten zodat u voor ieder fotolijstje een geschikte passe-partout hebt maar ook aan verschillende kleuren, zodat ook de passe-partout helemaal aansluit bij uw foto en bijbehorende fotolijst.


Het leuke aan fotohouders is misschien wel dat ze overal tot hun recht komen. In een open vakkenkast, op een wandplank, wandrek of gewoon aan de muur. In de woonkamer, slaapkamer of keuken.


Alles kan en alles mag met deze woonaccessoire.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts