maandag 15 december 2014

Voetbal stickers voor op de muur

Bestel nu je speelgoed online. Altijd gratis feestelijk ingepakt! Duurzame stickers voor op de muur? Eten bestellen doe je gemakkelijk online bij De Muur in Putten!


Bekijk onze leuke voetbalspelers stickers en voetbal club stickers ! FANTASTISCHE MUURSTICKERS VOETBAL Naast de logos van bekende teams worden er ook stickers aangeboden met spelers in actie, voetballen weergegeven op een creatieve manier en zelf speelveld waarom tactieken bepaald kunnen worden!

Mooi op de Muur heeft een ruim aanbod in huis, dat eenvoudig te bestellen, maar ook vast te bekijken is via onze webshop. Want: Mooi op de Muur betekent meer voor je. Bij ons is het voor jou ook mogelijk om op afspraak de gewenste muursticker uit het assortiment te laten maken terwijl je ter plekke een kopje koffie of thee nuttigt.


De muurstickers zijn goe van hoge kwaliteit en maken we zelf. De alle voetbal stickers worden geleverd in een stevige verzendkoker en met gratis handleiding! Je haalt de voetbal los van het vel en kunt hem direct op de muur aanbrengen.


Of het nu gaat om een woon-, slaap- of hobbykamer, onze voetbal muurstickers zijn eenvoudig op de muur te plaatsen en daarnaast uiteraard ook op vensters, kasten en deuren. Voor de echte sportliefhebber maken we een variëteit aan leuke muurstickers van sporters. Want wat je favoriete sport ook is, je kunt hem op je muur plakken.

Ben jij een fan van voetbal , hou je van surfen, stap je regelmatig in een kart of speel je basketbal? Deze voetbal muursticker heeft een voetbal die wel heel hard tegen een muur is geschopt! Voetbal , Soccer Bal uit de muur. Plak bijvoorbeeld vlinders over de gehele muur of kies voor lieve monsters op de muur. De stickers kunnen in iedere maat geleverd worden.


Perfect voor de crea bea’s onder ons: de knutsel muurstickers. Binnen een mum van tijd breng je met een muursticker uitstraling en sfeer in je interieur. Een muursticker is niet permanent in tegenstelling tot verf of behang, en is eenvoudig van de muur te halen. Ook is het perfect voor in de kinderkamer, een peuter afbeelding verander je met gemak in iets stoers voor tieners. Shop nú eenvoudig en snel op beslist.


Ruime zorgkeuze, Scherpe premie. Je nieuwe zorgverzekeraar zegt je huidige zorgpolis op. Nog maar dagen om over te stappen. Een set van voetbal muurstickers voor de kinderkamer. Met deze mooie voetbal muurstickers maak je van een kinderkamer in no time een sportieve voetbalkamer.


Deze voetballen zijn gemakkelijk op je muur aan te brengen maar ook gemakkelijk weer te verwijderen. Je kunt zelf de kleur van de voetballen kiezen. De voetbalsticker kan je personaliseren met de naam van je zoon of met de naam van zijn favoriete speler.


De naam wordt meteen aangepast in het voorbeeld.

Met deze decoratie sticker kun je op een heel eenvoudige manier de saaie wand of kast in de kinderkamer omtoveren in een voetbal kamer. Je kan zelf een kleur kiezen en de afmeting aanpassen. Afmeting van de voetbal uit de muur is ± 2cm. Maar het is ook mogelijk de sticker te spiegelen (handig voor als je hem aan de binnenkant van een raam wil plakken) of te kiezen voor een sjabloonuitvoering waarmee je het ontwerp in je eigen kleur op de muur kan schilderen. Klik op het i-symbool voor meer info.


Muursticker voetbal in muur. Instructies voor het plaatsen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts