dinsdag 23 december 2014

Wierookhars

Wierookhars is natuurlijke hars getapt uit boomschors. Na het uitharden vormt deze korrels. Die worden ook wel ‘tranen’ genoemd. Hars worden al eeuwenlang gebruikt voor religieuze diensten en rituelen. In speciale Wierookvaten wordt de hars dan ceremonieel rondgeslingerd.


Natuurlijk moet men ook van wierook geen wonderen verwachten en eenmaal opgelopen gewrichtsbeschadigingen kunnen niet meer worden opgeheven, maar. Voor wierookvaten of rituele rookceremonies. Jouw wierookavontuur begint bij Spiru! Patipada De webshop van Zuiver Geluk.


In cadeauverpakking zoals afgebeeld op de foto past het niet door de brievenbus. Deze hars komt van de Myrrheboom en groeit in Afrika. Ook geschikt om in een kooltjesbrander te branden, in dat geval moeten de harskorrels op een houtskooltje gebrand worden.


Wierookhars

De korrels worden geleverd in stevige hersluitbare gripzakjes, per 1gram. Het zijn zachte, kalmerende wierook soorten die zeer geschikt zijn voor meditaties en om een prettige sfeer te creëren. Leuk is dat je de hars kan mengen en zo ook je eigen geuren kunt creëren. Wij hebben verschillende wierookharsen voor u in het assortiment, neem snel een kijkje en bestel de geur van uw.


Je kunt de wierook makkelijk mengen met andere soorten als je een wat grotere zeefbrander neemt. Het is een volledig natuurlijk product. De verschillende soorten worden veelal gebruikt bij rituelen en ontspanning. De wijzen uit het Oosten brachten het kindje Jezus drie kostbare geschenken met een grote symbolische waarde: gou mirre en wierook.


Korrel wierookhars is eigenlijk een van puurste vormen van wierook. Het wordt gewonnen uit de hars van de boswelia boom. De meest bekende soorten zijn de Myrrhe, Frankincense, Copal en Benzoe.


Wij voeren ook nog vele andere soorten zoals dragonblood en andere korrels waar Essentiële oliën aan zijn toegevoegd. Vrouw, 46: Ik kan al jaren geen gluten, melk en gekruid voedsel eten zonder een ernstig. Boswellia Serrata: ervaringen met effect en bijwerkingen.


Element vuur – zwaartepunt lichaam. Heeft een zeer gunstige werking bij stressgerelateerde en reumatische aandoeningen. Als wierook veel gebruikt voor reiniging, meditatie en subtiele harmonisering. Op zeefwierookbranders verloopt het verbrandingsproces wat langzamer dan op houtskool.


Een hars met een aardende, grondende, enigszins op myhrre gelijkende geur. Populair als een beschermende beroking. Men leunt over de rook heen om de kleding en het lichaam tegen negatieve invloeden te beschermen).


Wierookhars

Korrelwierook (stukjes hars, hout, bloemblaadjes) kun je op verschillende manieren branden. Mengsel van verschillende harsen geschikt voor meditatie. Het aroma van deze hars is zoet en vanille-achtig. De oude Egyptenaren gebruikten het om van kwade geesten af te komen. Benzoin wierookhars wordt al duizenden jaren voor religieuze en spirituele doeleinden gebruikt.


Koop hem snel bij onze partner webshops. Er worden kerven gemaakt in de bast van de bomen en het sap wat hieruit komt wordt vervolgens opgevangen. Olibanum wordt ook Frankincense genoemd.


Het gebruik van wierookhars is vooral bekend in de ayurvedische geneeskunde.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts