dinsdag 23 december 2014

Annie sloan kleurenkaart bestellen

Annie Sloan heeft mooie kleuren in Verf en kleuren Annie Sloan Muurverf. De krijtverf dekt totaal niet gelijk en de ondergrond trok het helemaal doorheen. Dus van mij echt geen aanrader. De kleurenkaarten zijn overigens handgeschilderd en dus.


Annie sloan kleurenkaart bestellen

Maar dit betrof een gedrukte versie. Die gaf niet altijd de juiste kleuren weer. Omdat er een groot aantal klanten zijn die graag met de juiste kleuren hun keuze willen maken voordat ze online bestellen. Handbeschilderde, hardkartonnen kleurenkaart met de tinten krijtverf en het verhaal achter elke kleur. Deze rijke bruine kleur gaat heel goed samen met felle kleuren.


Lage verzendkosten en binnen uur verzonden! Geen artikelen in winkelwagen. De kleur van je beeldscherm kan afwijken, wij raden daarom aan altijd eerst een handgeschilderde kleurkaart te bestellen.


Annie sloan kleurenkaart bestellen

Werk deze kleur af met de Soft Wax voor een effect van leisteen. Met een account kunt u sneller bestellen en heeft u een overzicht van uw eerdere bestellingen. Bruine was, geschikt voor het maken van antiek-effecten.


Verkrijgbaar in blikken van 5ml - €1en 1ml - €95. Geeft een zachte en chique uitstraling. Annie noemt Sonja van MienDomus een colourspecialist. We geven regelmatig workshops over het gebruik van de verf en de effecten die er allemaal mee mogelijk zijn.


U moet JavaScript geactiveerd hebben om de volledige functionaliteit van deze website te kunnen benutten. Just finished editing all the pictures for today’s post, what a job! Maak met Chalk Paint je eigen, unieke plai kussenhoes of gordijnen.


Simpel en leuk om te doen, in dit filmpje zie je hoe dat werkt. Tip: gebruik altijd een natuurlijke stof als linnen of katoen, daar hecht de verf goed op. Zonder Javascript is het niet mogelijk bestellingen te plaatsen in deze webwinkel en zijn een aantal functionaliteiten niet beschikbaar. She invented this paint, called chalk paint, that has literally splashed the DIY world. Met Chalk Paint geef je meubels eenvoudig kleurrijke accenten, een verweerde look en een authentieke uitstraling.


Annie sloan kleurenkaart bestellen

Felix Sloan ontwerpt en schrijft mee aan de boeken van Annie Sloan. Het geeft een prachtig matte kleurlaag, en dekt goed. De kleur Provence heeft zijn oorsprong in Zuid Frankrijk, de Provence met de mooie blauwgroene luiken.


De verf kan je verder direct zonder primer aan brengen op latex, muurverf en behang. Het behang moet wel goed vastzitten. Zie voor de kleuren de pagina kleurenkaart of kom langs in de winkel. Het grote voordeel is naast de prachtige uitstraling van de verf dat je niet hoeft voor te behandelen of te schuren. Tevens kun je er voor kiezen je werkstukken duurzaam af te werken met de Chalk Paint Soft Wax.


Kunstenaars en ontwerpers gebruiken een kleurenwiel om hun palet te selecteren en te kiezen voor accentkleuren die een bepaalde kleur aanvullen of contrasteren. Een zachte kleur grijs, geïnspireerd op Franse en Zweedse interieurs. Prachtig te combineren met bv. Bij elk blik, groot of klein, krijtverf krijgt u altijd een roerhoutje mee.


DIY-projecten om je hele interieur te transformeren!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts