dinsdag 9 december 2014

Allgrund primer gamma

Groot assortiment aan primers. Gratis verzending vanaf Euro! Op zoek naar Südwest Allgrund? Ontdek ons uitgebreide assortiment primers. Vergeet in alle hectiek jezelf niet.


Door de ondergrond goed voor te behandelen krijg je een strak schilderresultaat. Natuurlijk moet je krabben en schuren, maar je kunt meer doen in minder tijd. De verf hecht beter en geeft een betere dekking met minder streepvorming door grondverf of primer te gebruiken. Bij GAMMA ben je aan het goede adres voor grondverf voor binnen. Allgrund primer kopen kan helaas niet bij een Gamma , Praxis, karwei of andere bouwmarkt.


Online is het middel echter goed verkrijgbaar. Sudwest All-Grund komt meerdere malen als beste uit de. Deze universele hechtprimer is roestwerend en eventueel overschilderbaar met alle lakken (synthetisch, watergedragen, één-component en twee-component lakken). Na droging is deze primer. Sudwest allgrund is een oplosmiddelhoudende universele roestwerende primer voor o. Na Allgrund grondverf voor hout, ijzer, zink, kunststof en.


Südwest allgrund is een oplosmiddelhoudende universele roestwerende primer. Voor het mooiste schildersresultaat is het een must om met primer te werken. Voor metaal en kunststof gebruiken we de naam primer , voor hout wordt meestal gesproken over grondverf. Breng daarom voor het schilderen eerst een primer aan. Deze neemt de ergste dorst van de muur weg, waardoor de muurverf egaler aan kunt brengen.


Sta je op het punt grondverf en primer te kopen? Maak dan meteen je klus compleet met diverse verfbenodigdheden. Meer informatie over verven vind je op onze informatiepagina.


Van verf in het huis, verf op het huis of verf rondom het huis, het online verfassortiment van GAMMA heeft bijna alles. Ook het eigen merk GAMMA kent een enorm aanbod verf, in alle mogelijke kleuren en varianten. Vandaag bestel morgen in huis! Südwest Allgrund is een sneldrogende universeel te gebruiken grondverf voor op ijzer, zink, kunststof, hout en aluminium. Dankzij het gebruik van een kwaliteitsvolle primer , zoals we die bij GAMMA in het assortiment hebben, moet je minder eindlagen aanbrengen.


Door het hoge zinkfosfaatgehalte goede corrosiebeschermer. Hittebestendig tot 1C (droge hitte). Ondergrond moet droog, schoon en vetvrij zijn. Geschikt voor metaal, hout en kunststof. Südwest acryl allgrund is een watergedragen sneldrogende hechtprimer voor o. De watergedragen all-grund is een universele primer , roestwerende primer en overschilderbaar met alle typen lakken (synthetisch lakken, watergedragen lakken, één-component en twee-componenten lakken).


Allgrund primer gamma

Het woord zegt het eigenlijks al, deze primers kunnen overal worden toegepast. Op zink en verzinkte oppervlakken moet na de ondergrondvoorbehandeling altijd minimaal twee lagen Capalac Allgrund worden aangebracht. De beste keuze en de laagste prijs vind je in het uitgebreide assortiment van GAMMA ! Primers , beitsen en lakken;.


Check de voorraad of bestel direct online.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts