donderdag 18 december 2014

Baby raamsticker

In groot en klein formaat. Wij maken goedkoop alle soorten stickers. Om de geboorte van je kindje aan te kondigen is het tegenwoordig helemaal hip om dat met een geboortesticker (ook wel geboorteraamsticker, babysticker of sticker geboorte genoemd) op het raam te doen!


Wij hebben raamstickers die speciaal gericht zijn op baby - en kinderkamers. Wat dacht u van Nijntje of Simba op het raam? Uw kind zal er jarenlang plezier van hebben!

U koopt de raamstickers tegen de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Kijk online naar ons assortiment statisch hechtende stickers. Geboortesticker op het raam plakken? Plak de geboortesticker op het raam om de geboorte van je baby aan te kondigen. Zoek je een geboortesticker voor een meisje, jongen of tweeling?


Deze kun je namelijk in allerlei kleuren en stijlen vinden op onze site. Ook een eigen collectie met bedrukte babykleding en fotokussens. Neem een kijkje in onze babyshop en laat je inspireren door onze baby musthaves!

Deze raamsticker met baby is in verschillende afmetingen verkrijgbaar. Kies de kleur en wijzig vervolgens de naam en het lettertype. Je kunt direct zien hoe de raamsticker er uiteindelijk uit komt te zien voordat je deze besteld. Bestel vandaag een geboorte raamsticker en ontvang veel voordeel.


Op de geboortesticker staat de naam van de baby. Op zoek naar iets anders dan een geboortebord om de buurt te laten weten dat er een kind geboren is? De levertijd is 1-werkdagen. De geboort raamstickers kunnen helemaal gepersonaliseerd worden, de kleur, de tekst en de grootte van de sticker kan zelf bepaald worden. Maak de kinderkamer helemaal af met een muursticker of een raamsticker , die bij de inrichting van de kamer past.


Baby in luier compleet met verschillende hartjes en natuurlijk ook met de naam van de pasgeborene. Selecteer ter vergelijking. Raamsticker Baby met Teut Roze. Bestel uw geboorte raamstickers bij Shopgroup.


Hier vind je een groot assortiment geboortestickers voor een jongen. Gratis verzending en snelle levering. Zelfklevende raamstickers en herbruikbare raamstickers. Hoera, er is een baby geboren!


Iedereen mag het weten als de baby geboren is.

Bekijk ons uitgebreide assortiment geboortestickers. We hebben hiervoor mooie raamstickers die gemakkelijk te verwijderen zijn. Ook hebben we mooie deurstickers, muurstickers of wandstickers met naam voor in de babykamer.


Goedgemerkt mijlpaalkaarten wat zijn dit precies? Deze kaarten gebruik je om speciale momenten van je baby vast te leggen. Op de achterkant kun je nog een langer verhaaltje schrijven voor je baby met wanneer, wat en waar.


De raamstickers en raamteksten kunt u zelf gemakkelijk en snel online ontwerpen, bestellen en kopen in onze webshop.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts