dinsdag 16 december 2014

Tekstborden kopen

Gratis verzending vanaf €30! Xenos website en profiteer! Geen idee wat je moet halen? Top merk Superfoodme Voor slechts EUR 14.


Een tekstbord is een sprekend alternatief voor een schilderij of poster. Weerspiegel je innerlijk in je interieur met een tekstbord met een spreuk die bij jou past.

Alternatieven voor het tekstbord zijn het wandbord of –paneel. Wij hebben de mooiste spreuken voor je uitgezocht. Je kan ze makkelijk ophangen en het staat superleuk in huis. Geef de woonkamer een extra vrolijk tintje met een grappige tekst. Of hang een spreuk over liefde boven het bed.


Houten tekstborden koopt u online bij Homestylingshop. Snel geleverd uit voorraad Niet goe geld terug Webshop keurmerk! Al onze tekstborden worden in eigen werkplaats gemaakt en voldoen aan de hoogste kwaliteit.


De tekstborden zijn geheel naar eigen wens aan te passen: wij leveren maatwerk!

Alle tekstborden worden binnen werkdagen naar u verzonden met Packs. Inspirerende, creatieve en grappige tekstborden vullen het assortiment. Tekstborden zijn dé trend van dit moment. Kies voor een tekstbord met een inspirerende, mooie of grappige spreuk als aanvulling op uw ruimte.


Ze kunnen geplaatst worden in iedere ruimte. Deze tekstborden hebben we zelf gemaakt. Geef de tekst op, eventueel voorkeur lettertype en kies kleur bordje en tekstkleur. Stuur je liever een voorbeel dan kan dat natuurlijk ook. De inspirerende tekst is leuk voor aan de muur in je slaap-, woon- of studeerkamer en zorgt voor een vrolijke, retro sfeer.


Een spreukbord of tekstbord aan de muur herinnert jou de hele dag aan wat jij belangrijk vind. Humor, de liefde, familie: kies de spreuk of oneliner die jou aanspreekt! Wissel het spreukbord ook af en toe, bij speciale dagen of bij een ander seizoen, zodat de tekst jou blijft inspireren en motiveren. Veel nieuwe prachtige retro tekstborden van metaal en hout in een brocante look! Ze zijn natuurlijk ook erg leuk om met een passende tekst kado te geven!


Webshop te koop in tekstborden met grappige, ludieke, romantische rustieke en vooral leuke teksten. De borden worden vervaardigd uit metaal en hout. De webshop is ook actief op BOL in België en Nederlan deze accounts worden meeverkocht.


De site is verder ook goed vertegenwoordigd op Social Media.

Onze collectie landelijke tekstborden toveren binnen no-time een glimlach op je gezicht. Treffen inspirerend met een knipoog. Bij Sfeerleven vind je voor iedere gelegenheid de perfecte spreuk voor aan de muur in jouw landelijke woning. De brocante tekstborden van Sfeerleven zetten je aan het denken.


Verkeersborden met eigen tekst. Al onze verkeers borden met tekst zijn geschikt voor buiten gebruik. Bestel nu eenvoudig online bij Pol.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts