woensdag 3 december 2014

Mooie kleur muurverf

Kies uit producten vanaf € 295. Bestel simpel en snel jouw verfspullen. Ruime collectie stalen en zilveren sieraden voor het hele gezin. Kleur is een essentieel onderdeel van je interieur.


Hier doe je inspiratie op, welk palet je ook kiest. Van heldere kleuren tot pastel. Kies dan kleurcombinaties uit kleurfamilies of lichte kleuren.


Dus niet alle eetkamerstoelen in één kleur , maar zes verschillende. Mooie muurverf kleuren bestellen en daarvoor benieuwd naar wat er beschikbaar is? Muurverf kleuren : uitgebreid assortiment verf.


Doe online inspiratie op met ons assortiment van Flexa, Sikkens, Sigma en de andere merken. Eenvoudig online te bestellen en standaard voor een scherpe prijs. Veel van de verf hebben we voor je op voorraad en de kleur. De roze, bijna nude kleur geeft iedere ruimte aanzien en verfijning en staat prachtig met de contrastkleur “Grey Stone”. Ben je hier juist naar op zoek?


Ga dan voor deze mooie oud roze muurverf van little greene. Welke kleur het nu wordt, kan ik je niet heel eenvoudig vertellen. Wat ik wel kan zeggen: Wanneer je niet van blauw houdt, moet je die kleur ook niet gebruiken.


Mooie kleur muurverf

Maar is je kamer op het zuiden, dan is blauw niet zo verkeerd. Heldere kleuren hebben een grote invloed op je gemoedstoestand. Dit komt omdat we deze kleuren vaak associëren met leuke dingen: Geel doet denken aan de zon, blauw aan water en groen associëren we op zijn beurt met mooie grasvelden.


Wanneer je gebruikmaakt van deze kleuren reflecteert dit meestal dat je zelf een actieve persoon bent. Breng deze kleuren muurverf bij voorkeur aan op een enkele muur zolang de woonkamer maar ruim daglicht heeft en voldoende breed is, dan is het prima mogelijk. Dit omdat een donkere tint de neiging heeft om een ruimte visueel kleiner te laten lijken. Gebruik deze kleur bij voorkeur niet in kleine of te donkere ruimtes.


Toch zijn er diverse mooie voorbeelden te vinden van kleine ruimtes met donker geverfde kleuren zoals een donkergrijze hal, een nachtblauwe slaapkamer of een olijfgroene keuken. Deze kleuren zorgen juist voor veel sfeer, persoonlijkheid en kracht. Heb je moeite met het kiezen van de juiste kleur verf? Ik help je graag met een kleuradvies op maat!


Naast kleuren kiezen op gevoel kun je ook uit de werking van kleur een aantal basisregels afleiden. Johannes Itten laat in zijn boek Kleurenleer een aantal belangrijke aspecten van kleur passeren. Zo helpen het principe van complementaire kleuren en kleurenharmonie zeker bij het bepalen van een mooie kleurcombinatie.


Kleur heeft een grote invloed op gevoel, en aangezien elke kamer een andere doel heeft is het een goed idee om je kleur daarop aan te passen. Wij helpen je alvast een handje voor je kleurkeuze in de slaapkamer en de home office. Stap 2: De kleur voor de muur kiezen. Wat doet kleur met jou en de ruimte?


Grijs en groen: twee hele mooie kleuren. Gemengd met elkaar een prachtige neutrale kleur voor op de muur! Bij heel veel mensen erg geliefd omdat deze kleur , net als oud roze, goed te combineren is met vele andere kleuren.


Mooie kleur muurverf

Geeft een warme uitstraling aan bijvoorbeeld de woonkamer en is een kleur die niet gauw gaat vervelen. Het kleurenpalet bestaat uit maar liefst mooie kleuren. Naast verf voor binnenshuis hebben we nu ook mooie kleuren voor buitenshuis. De kleur is mooie matte lichte groene muurverf , welke in elk interieur past. Daarnaast is de verf goed dekken licht afneembaar en geschikt voor het schilderen van binnenmuren en plafonds in droge vertrekken zoals de woonkamer of slaapkamer.


Er zijn ook bijpassende lakken in KARWEI Lakverf Kleur ! Kies voor een kleurstatement op je muur met KARWEI muurverf leem groen. Daarnaast is ed verf goed dekken licht afneembaar en geschikt voor het schilderen van binnenmuren en plafonds in droge vertrekken zoals de woonkamer. Een mooie kleur die naar mint neigt is: ‘Vintage blue’ welke een goede combinatie vormt met ‘Authentic grey’. Ook Flexa Creations – Early Dew is erg mooi!


Mooie kleur muurverf

Bij de bouwmarkt staat er vaak een apart schap met allemaal grotere kleurenstalen in de Creations serie die je makkelijker thuis kunt gebruiken om de juiste kleur te bepalen. Met de Histor Kleurkiezer zie je in één oogopslag welke kleuren goed bij elkaar passen en het beste matchen met je meubels en accessoires. Bekijk al onze kleuren en kleurcollecties en maak je kleurkeuze, upload een foto van een ruimte in je huis die aan een likje verf toe is, schilder deze digitaal en bekijk het resultaat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts