vrijdag 12 december 2014

Riviera maison de

Direct inspiratie en advies van onze interieurspecialisten. Gratis verzenden vanaf €en altijd gratis retourneren bij van den Assem. Shopping bag (0) Your shoppingbag is empty;.


Ontdek onze meubelen en accessoires. Riviera Maison meubels, eetkamerstoelen, lampen, kussens en klokken. De grootste online outlet van Nederland.


Tegelijk met de collectiewissel wordt ook onze winkel volledig vernieuwd om jou, als consument, altijd een bron van inspiratie te bieden. Kleine oneffenheden benadrukken de authenticiteit van de producten, enig kleurverschil of een andere oneffenheid zijn dan ook geen uitzondering. Iedereen kent inmiddels het succesvolle merk van de rotan mandjes, de sfeervolle teksten en de huiselijke sfeer.


Riviera maison de

Zak heerlijk onderuit in een van de luxe fauteuils met een landelijk karakter of beeld u in hoe u de koffie zou serveren op een mooie Coffee Table. Kom inspiratie opdoen of kom de meubelen online kopen. We maken ruimte voor de nieuwe collectie! Sale During the SALES you profit from special deals and high discounts.


Bespaar tot wel via kiesproduct. Kies uit 5producten vanaf € 99. De gehele collectie, meer dan 3. Inspiratie en ideeën worden opgedaan in grote wereldsteden, maar ook in de landelijke Provence. Met de beleving wordt bedoeld dat het merk haar klanten wil laten genieten. Bekijk alles met riviera maison ! Marktplaats biedt alles voor de inrichting van je huis.


Riviera maison de

Rivièra Maison de prijzen vergelijken. Van banken tot openhaarden, kom kijken en laat je inspireren! Mooie rm tray van de oude collectie, zonder assocoires, mag voor een goed bod opgehaald worden in poppel of versturen met post nl. Een succesvol interieurmerk waarbij de kernwaarde exclusiviteit, sfeer en service hoog in het vaandel staan. Ook verkopen wij de gehele zitmeubelen collectie van Bocx Interiors.


Ook online winkelen is mogelijk bij Maison Sud! We hebben regelmatig leuke acties. Op deze webshop plaatsen we een groot deel van de collectie.


Riviera maison de

Houdt u van authentiek hout of houdt u meer van industrieel staal? Dit zorgt ervoor dat de houten items vooral een authentieke warme uitstraling krijgen. Alle artikelen worden zorgvuldig met de hand vervaardigd. De artikelen staan mooi en overzichtelijk gepresenteerd. Dat is dus zeker een keer de moeite waard om bij ons langs te komen.


Luxe stoffen en stoere plaids zijn volop te vinden in deze collectie. Maar ook mooie sierkussens om net dat beetje extra sfeer aan je interieur te geven zijn volop vertegenwoordigd. Een unieke woonbeleving met prachtige accessoires, meubels en verlichting. Vanaf €5- gratis verzending, morgen in huis!


De accessoires passen bij de tijd van het jaar, omdat er elk seizoen een nieuwe collectie uitkomt. Het aankoopbedrag word niet geretourneerd. Saleproducten worden niet gereserveerd. Aanbiedingen gelden zolang de voorraad strekt.


Acties gelden niet in combinatie met andere aanbiedingen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts