donderdag 25 december 2014

Bunzlau gebaksbordjes

Ontdek ons unieke assortiment gebaksbordjes. Eerst thuis bewonderen, achteraf betalen! Maak van jouw huis jouw thuis. Laat je inspireren door het aanbod. De nieuwste gebaksbordjes.


Shop jouw artikelen bij Wehkamp. Vind items binnen jouw budget. Wij Bieden Voor Elke Smaak Een Design! Gratis verzending vanaf euro. Prachtige glazen van hoge kwaliteit.


Het kleine bordje is ideaal te gebruiken als gebaksschotel. Een lekker gebakje of taartpunt serveer je natuurlijk ook op een mooi gebaksbordje. Bunzlau gebaksbordje Kerst Silent Nights cm. Er is een divers aanbod met heel veel verschillende kleuren. Er zijn twee maten petit four bordjes en een gebaksbordje.


Bunzlau gebaksbordjes

Gebak is het lekkerst van een mooi bordje. Dit gebaksbordje is uitgevoerd in een stijlvol kerstdecor. Cm stuks nu same voor euro. Dit bunzlau servies is van de hoogste kwaliteit en op voorzien van de ori. Uw Geduld is Nu Geld Waard ! Voor uw geduld voor bezorging geven wij Korting.


Vul de kortingscode in bij het plaatsen van uw bestelling. De Kortingscode is: GEDULD. Kwaliteit en stijl voor in uw keuken. Bestel snel en eenvoudig online. Hierdoor krijgt het serviesgoed de keramiek-status, het is dus harder dan gewoon aardewerk.


Bunzlau gebaksbordjes

Kenmerken: Vaatwasmachine. Zonder Javascript is het niet mogelijk bestellingen te plaatsen in deze webwinkel en zijn een aantal functionaliteiten niet beschikbaar. Helaas is het erg moeilijk om hiervan een foto te maken.


Vandaag bestel morgen in huis! Decoren en kleuren, en ook de materialen kunnen enigszins van elkaar afwijken. Het servies is vaatwasbestendig en vuurvast.


Keuze uit verschillende prints, maar allemaal te herkennen aan de kenmerkende, blauwe rand en het gebruik van allerlei tinten blauw. Je kunt echt je eigen servies samenstellen door de prints te mixen en te matchen. Ontbijt- gebaksbordje Anemone 19. Enjoy your cake in style with this cakedish cm. Handcrafte this ceramic plate has been carefully painted and stamped with a beautiful design.


Overzicht van producten van fabrikant BUNZLAU. Gebaksbordje 16cm KeramiekVaatwasmachine geschiktMagnetron geschiktOvenvast.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts