maandag 26 december 2016

Behang speelkamer

Bekijk gehele fotobehang collectie. Steden, dieren, bloemen en meer. Bespaar tot wel via kiesproduct. Origineel en kleurrijk kinderbehang met een retro tintje.


Bij De Oude Speelkamer vind je een ruim assortiment behang voor de baby- of kinderkamer. Vintage speelkamer ideeën.

De meeste van jullie weten wel dat ik het een ‘must’ vind om vintage items te gebruiken in mijn stylingen. Het leuke van het behang van pimpelmees is dat het behang ook een vintage feel heeft. Vloerdecoratie speelkamer.


Op de vloer van een speelkamer hoort een speelkleed. Met een autobaan, hinkspel of gewoon een grappig figuur. Waarom verf je de muur niet met een decoratieve muurverf. Ontdek en bewaar ideeën over Speelkamer ideeën op Pinterest.


This word play is perfect for your playroom.

Hand painted for wonderful finished look. Behang bij voorkeur wand hiermee en zie direct een groots resultaat. Kleurrijke behang ideeën verkoopinfo: 1. Pastel behang ideeën verkoopinfo: 1. Via instagram ontdekte ik een hele toffe, moderne speelkamer ! Sinds afgelopen zomer is hun rommelzolder omgetoverd tot stijlvolle speelkamer voor haar zoons Teun en Roef en vrienden!


Dit behang ziet er geweldig uit met vintage of Scandinavische meubels, maar ook in een strakke en hippe kinderkamer. Modern met een retro gevoel. Het behang is een klasse A dubbellaags vliesbehang (non-woven materiaal), is zeer kleurvast, milieu-vriendelijk, biologisch afbreekbaar en afwasbaar. Op de kleurrijke wereldkaart ontdek je ontelbaar veel dieren in hun natuurlijke habitat.


Elke keer als jullie er samen naar kijken zal je een nieuw beestje ontdekken en zo weet je meteen waar ze leven. Voor kleine wereldontdekkers! Is het grote aanbod van kinderkamerbehang niks voor jou verdiep je dan eens in de mogelijkheden van fotobehang en geef een persoonlijke tint aan de kinderkamer. Doe inspiratie op, vind geweldige producten, vergelijk prijzen en koop eenvoudig!


Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken. Deze pin is ontdekt door Kinderspel Educatieve Kinder-speelhoeken. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest.


Dit voertuigen behang ziet er geweldig uit met vintage of Scandinavische meubels, maar ook in een strakke en hippe kinderkamer.

De behang collectie van Majvillan bestaat uit sprookjesachtige taferelen. Zo zijn er kastelen met draken, prachtige valleien met de mooiste bomen, bloemen en vogels, maar ook een een circus met olifanten, leeuwen en beren. En dat allemaal in frisse, zachte kleuren die een baby- of kinderkamer tot leven brengen.


Een behang met een sprekend patroon of kleuren die mooi de meubels complementeren maakt de kamer één geheel en geeft het een knusse of juist speelse indruk. Het is niet altijd nodig, of zelfs aan te raden, om alle muren te behangen. Onderstaande speelkamer ideeën kunnen natuurlijk ook gebruikt worden in de kinderkamer. Ik heb er nog niet een heel blog aangewijd en vond dit een goede aanleiding.


Vandaar mijn nieuwe blog over de speelkamer. Uniek kinderbehang en fotobehang uit eigen studio. Uw kinderen willen natuurlijk het leukste behang. Gelukkig kent de baby- en kinderkamer voor Behangwebshop.


Trakteer je huis op een mini-make-over met verf of behang. Even aan de slag en geniet van een hele nieuwe sfeer in je interieur. Kleine moeite en een groots effect! Maak je huis extra mooi met behang.


Ga voor grafisch of kies voor subtiele patronen en texturen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts