donderdag 15 december 2016

Glazen sokkel

Alle tuinsokkels vind je op beslist. Bestel snel jouw buitenverlichting. Het grootste online winkelcentrum. Meerdere aanbieders online. Shop direct online op beslist.


Glazen sokkel

Transformeer je Keuken met onze grote selectie aan accessoires. Bekijk nu ons unieke assortiment glazen voor de leukste tafelmomenten. Vandaag de dag is Wehkamp hét online warenhuis voor gezinnen. Sokkels En Zuilen Voor Uw Planten.


Twee mooie glazen sokkels. Helaas zijn de zijkanten niet precies even lang of juist verlijmd waardoor de sokkel niet helemaal stabiel staat. Op te lossen met dopjes, maar voor ons niet als basis assortiment te verkopen. De glazen zuilen worden vervaardigd uit mm ongehard glas.


Glazen sokkel

We kunnen de sokkel voor u ook van gehard glas (veiligheidsglas) vervaardigen. Houd u dan rekening met afwijkende tarieven en levertijd Indien u een (groot) op maat artikel bestelt, kiezen we voor de stevigheid voor glas van mm dikte. Voor glazen sokkels maken we een speciale bekisting, in onze standaarddozen voor verzending plaatsen we piepschuim en zwaardere sokkels worden bij ons altijd op een pallet verzonden. Is de sokkel op voorraa dan versturen wij uw bestelling in veel gevallen nog dezelfde dag. Mooie glazen sokkel uit onze oude collectie.


Tegenwoordig maken wij onze glazen sokkels van het heldere glas optiwhite. Deze SALE sokkel heeft een iets groenere zijkant dan optiwhite en biedt u de kans om een goedkope mooie glazen zuil te kopen. SALE artikelen kunnen niet worden geretourneerd. Het glas voldoet aan alle veiligheidseisen en is, afhankelijk van het type sokkel vitrine, uitgerust met een slot.


In onze collectie bevinden zich ook sokkel vitrines met een draaideur. Hierdoor hoeft u de glazen kap van de sokkel vitrine niet in zijn geheel van de sokkel af te nemen. Glas op glas verlijmen is een kunst, dit gebeurt bij SDB nog steeds handmatig voor het beste eindresultaat. Behalve standaard gehard glas kunnen wij stolpen ook vervaardigen uit gelaagd glas , hierdoor heeft de vitrinekast een UV-filter van. Héman maakt gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij heman.


Dit mooie glazen hart met zwarte glazen sokkel graveren wij voor u in een persoonlijk herdenkingsartikel voor uw overleden dierbare en wordt geleverd met een bijpassende doos. Om uw kunstwerk het best uit te laten komen is een sokkel of zuil van de sokkelmakerij de beste optie! Een voorwerp valt vele malen meer op wanneer het op een sokkel of zuil staat.


Indien u én een sokkel én een vitrinekap bij ons bestelt, bevestigen wij kosteloos een bovenplaat in dezelfde kleur op de sokkel. De grootste collectie tuinsokkels hier! Producten op een glazen sokkel lijken te zweven! Tuinsokkels tegen de laagste prijzen.


Wij vervaardigen de glazen sokkels van het extra heldere glas Optiwhite. Hierdoor heeft u geen groenige gloed of groene randen wat kenmerkend is voor glas. Omdat Optiwhite extra helder glas is, creëert u met deze sokkel een kwalitatief hoogwaardige. Een glazen bol op een sokkel is een echte decoratieve blikvanger.


Glazen sokkel

Of je het nu zoekt in een spirituele sfeer of juist een academisch tintje op de werktafel of misschien zelfs op kantoor als presse papier. Een sokkel onder de glazen bol is onmisbaar als je de glazen bol veilig wilt neerleggen. Het assortiment breidt zich steeds verder uit en het complete aanbod kun je op onderstaande link bekijken. Te koop zuil sokkel van glas cm.


Glasservice Brouwer verkoopt diversen glazen zuilen voor het etaleren of presenteren van bloemstukken, planten of beelden. Met deze terugliggende sokkel verhoog je eenvoudig je STOKQ Classic locker of garderobekast met cm. De sokkel is gemaakt van mm gegalvaniseerd staal en daardoor ook zeer geschikt voor vochtige ruimtes.


Terugliggende sokkelGeschikt voor de STOKQ Classic-serie,Van mm.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts