woensdag 7 december 2016

Fotolijst voor 9 foto's

Kwaliteit zonder compromissen. Nu bestellen al vanaf € 195! Bestellen, Invullen, Weggeven. Transparante houtstructuur. Revolutie op de fotomarkt!

Uw foto als ultraHD-afdruk. Extreme scherpte en resolutie. Specialistisch advies nodig? Vind je baby-uitzet bij Wehkamp.


Zoek je een multi fotolijst voor negen foto's ? Kies uit 1producten vanaf € 95. Dan ben je bij Lijstentoko aan het juiste adres.

Ruime keuze, snel geleverd. Shop jouw fotolijsten makkelijk en snel op hema. Het maakt in bij ons eigenlijk niet uit of u een wissellijst of een fotolijst aanschaft, met elke lijst in ons assortiment kunt u snel van afbeelding, foto of poster wisselen.


Wij hebben voor wissellijsten een speciale categorie gekozen, maar zoals gezegd kunt u ook gerust voor een lijst uit de fotolijsten collectie kiezen. Je vindt het allemaal bij Acaza. Dit zijn in het oog springende constructies van of meer fotolijsten aan elkaar die een ruimtelijk effect geven. Of wat dacht u van een Glitter foto globe voor een opvallende presentatie van uw foto’s ? Een andere manier om een fotolijst collage te maken zijn de zogenaamde fotoclips met standaard. Wil je collage fotolijsten kopen?


Er is een enorm en gevarieerd aanbod van mooie collage fotolijsten voor alle ruimtes in je woning. Van houten fotolijsten tot aluminium fotolijsten op maat. In onze lijstenmakerij wordt elke fotolijst op maat gemaakt.


Kies dan voor een passepartouts van karton voor in jouw fotolijst. Hiermee wordt er witruimte tussen de foto en de lijst gecreëer waardoor de foto nóg mooier uitkomt. Het is namelijk wel fijn als jouw favoriete foto in de fotolijst past.

Een traditionele foto heeft een standaard formaat van 10xcm. Bekijk onze adviespagina' s of kom naar een Coolblue winkel. Fotolijsten koop je eenvoudig online bij bol. Find foto of on DownloadSearch. Set van fotolijsten (zwarte en witte), geschikt voor foto’s van verschillende afmetingen.


De fotolijsten zijn zonder. We hebben een enorm assortiment kant-en-klare afbeeldingen en posters, op verschillende materialen. Maar je kan natuurlijk ook persoonlijke foto’s , kunstwerken of verzamelde voorwerpen inlijsten om jezelf te omringen met herinneringen en originele creaties. Nadat je foto afgedrukt is, snijden onze hypermoderne CNC-snijmachines je design perfect uit.


Tevens is het ook mogelijk om voor een mat of glanzend gelamindeerde poster te kiezen. Wij zorgen ervoor dat je product veilig verpakt wordt om zo verzendschade te voorkomen. Dit geldt voor al onze producten: van posters en canvas tot forex. Wat uw wensen ook zijn, bij ons vindt u voor iedere foto een geschikte fotolijst die uw herinnering voor altijd omrand. Een passe-partout voor in uw fotolijst.


Bij myposter vind je kleine en mini- fotolijsten in vele designs, zo vind je voor elke foto een bijpassend fotolijstje. Onze lijstengalerie biedt moderne, trendy en klassieke fotolijsten in het formaat bij. Deze herinneringen en momenten kunnen mooi in LOVE fotolijstje geplaatst worden. U ontvangt de lijst in een geschenkdoos.


Meester: Carrs Model: 1e gehalte zilveren fotolijst voor fotos Herkomst.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts